Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Arenteiro Imapi FC
Paradela Tactiek 4
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 47.8
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Calami onderschept slim de pass. Calami probeert naar een medespeler te passen. Klink speelt de bal door. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een lange en hoge pass. Taivaloja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taivaloja met een sublieme pass. Stöhn kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaleas de bal. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo verovert de bal door een tackle van achteren. Mudo probeert naar een medespeler te passen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel. Taivaloja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Imapi FC 0:1

15e minuut.
Kaleas geeft een hoge lob. Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ravelo de bal. Ravelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Szymczycha met de inworp. Stöhn rent richting de bal. Stöhn passt de bal met de wreef. Are geeft de bal voor. Daar is Svet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mudo probeert naar een medespeler te passen. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink speelt de bal door. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Taivaloja bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Imapi FC 0:2

25e minuut.
Calami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szymczycha rent richting de bal. Calami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calami krijgt een gele kaart. Szymczycha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymczycha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Gecelovský de bal. Rześny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 48%, Imapi FC 52%.
CD Arenteiro - Imapi FC 0:2

58e minuut.
Gecelovský is nu in balbezit. Gecelovský geeft een hoge lob. MacPhillip is nu in balbezit. Mudo onderschept slim de pass. Mudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szymczycha met een snelle inworp. Stöhn is nu in balbezit. Stöhn geeft een lange en hoge pass. Ravelo springt en kopt de bal. Kaleas probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Gecelovský rent richting de bal. Gecelovský geeft de bal voor. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Imapi FC 0:3

74e minuut.
Paskuda speelt de bal door. Klungelig pakt Gecelovský de bal. Gecelovský geeft een lange en hoge pass. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mudo is nu in balbezit. Mudo passt de bal in één keer door. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Imapi FC 0:4

88e minuut.
Masu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klink is nu in balbezit. Klink probeert naar een medespeler te passen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 46%, Imapi FC 54%.
CD Arenteiro - Imapi FC 0:4