Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SKRILLEX valdekas
Normal Tactiek painkiller 1
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 36.9
weak Schieten good
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Podlaski is nu in balbezit. Perarnau onderschept slim de pass. Bombelli is nu in balbezit. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:1

4e minuut.
Concejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Concejo geeft een hoge lob. Trumiński kopt de bal weg. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:2

12e minuut.
Bombelli rent richting de bal. Podlaski is nu in balbezit. Bombelli rent richting de bal. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:3

21e minuut.
Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyczka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podlaski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:4

26e minuut.
Kok rent richting de bal. Kok passt de bal in één keer door. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:5

31e minuut.
Mocsáry geeft een lange en hoge pass. Bombelli kopt de bal weg. Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Trumiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abellón met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński met een snelle inworp. Tyczka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Perarnau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kok verovert de bal door een tackle van achteren. Kok passt de bal in één keer door. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bombelli passt de bal zonder na te denken. Kok heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:6

41e minuut.
Concejo speelt de bal door. Klungelig pakt Silva Linares de bal. Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:7

43e minuut.
Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka passt de bal zonder na te denken. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 87%, valdekas 13%.
FC SKRILLEX - valdekas 0:8

62e minuut.
Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Bombelli rent richting de bal. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:9

63e minuut.
Fierro onderschept slim de pass. Fierro geeft een lange en hoge pass. Bombelli heeft problemen om de bal te vangen. Bombelli haalt uit met een fantastische trap. Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:10

67e minuut.
Kok schiet op doel. Lázaro speelt de bal door. Daar is Tejerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Ledesma komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Çağdeviren komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka speelt de bal door. Gutiérrez Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kok kopt de bal weg. Perarnau heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok is nu in balbezit. Kok haalt uit met een fantastische trap. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski schiet op doel. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Chamorro kopt de bal weg. Gutiérrez Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka speelt de bal door. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Tyczka onderschept slim de pass. Trumiński met een sublieme pass. Kok rent richting de bal. Kok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trumiński neemt vlug de vrije trap. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok passt de bal zonder na te denken. Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fierro geeft een lange en hoge pass. Abellón kopt de bal weg. Marrero heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez Carbó is nu in balbezit. Gutiérrez Carbó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chamorro geeft een lange en hoge pass. Boyraz geeft de bal voor. Kok rent richting de bal. Kok draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - valdekas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 87%, valdekas 13%.
FC SKRILLEX - valdekas 0:11