Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paupls Noob CF
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Yanguas rent richting de bal. Madrid begaat een overtreding. Madrid krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Rodríguez Méndez geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Durán is nu in balbezit. Bazán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazán krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Azconzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Azconzábal geeft een lange en hoge pass. Conte is nu in balbezit. Sola is nu in balbezit. Sola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Daar is García Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanguas is nu in balbezit. Yanguas passt de bal in één keer door. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Noob CF 0:1

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Lobillo de bal onder controle te krijgen. Yanguas is nu in balbezit. Yanguas met een sublieme pass. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 52%, Noob CF 48%.
paupls - Noob CF 0:1

46e minuut.
Sánchez Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenguer is nu in balbezit. Met opzet legt Sánchez Moraga zijn tegenspeler op de grond. Belenguer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sánchez Moraga geeft een lange en hoge pass. Lobillo is nu in balbezit. Ferrón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lobillo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lobillo kan niet meer verder spelen. Molinos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belenguer met een snelle inworp. Molinos met een sublieme pass. Belenguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenguer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rodríguez Durán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Martín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 57%, Noob CF 43%.
paupls - Noob CF 0:1