Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noob CF paupls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Adelantado onderschept slim de pass. Lobillo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrid. Madrid krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Belenguer verovert de bal door een tackle van achteren. Belenguer speelt de bal door. Sola heeft problemen om de bal te vangen. Yanguas rent richting de bal. Yanguas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
García Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. García Muñoz passt de bal in één keer door. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola verovert de bal door een tackle van achteren. Sola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rodríguez Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Puigdemont rent richting de bal. Puigdemont speelt de bal door. Sola is nu in balbezit. Sola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rodríguez Durán geeft een hoge lob. Inworp. Bazán met een snelle inworp. Yanguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - paupls 1:0

44e minuut.
Inworp. Belenguer met de inworp. Yanguas rent richting de bal. Yanguas geeft de bal voor. Sola is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 44%, paupls 56%.
Noob CF - paupls 1:0

62e minuut.
Lobillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Molinos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Andrinúa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belenguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanguas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - paupls 2:0

87e minuut.
Andrinúa is nu in balbezit. Molinos verovert de bal door een tackle van achteren. Molinos passt de bal met de wreef. Yanguas rent richting de bal. Yanguas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 47%, paupls 53%.
Noob CF - paupls 2:0