Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC F.T. Madrid
433 Tactiek T 1,1
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Mudo met een sublieme pass. Sorin rent richting de bal. Sorin geeft de bal voor. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kupris rent richting de bal. Dimitrescu onderschept slim de pass. Sáenz onderschept slim de pass. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Palubaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardia probeert naar een medespeler te passen. Calami geeft een lange en hoge pass. Kupris krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Rześny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - F.T. Madrid 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink met een snelle inworp. Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft een hoge lob. Kupris springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abacciolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink met een snelle inworp. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel. Palubaitis bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Rześny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - F.T. Madrid 0:2

37e minuut.
Kaleas speelt de bal door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jagersberger. Jagersberger krijgt een gele kaart. Sáenz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sáenz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen. Palubaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac passt de bal met de wreef. Sampka heeft problemen om de bal te vangen. Sampka geeft een hoge lob. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kaleas rent richting de bal. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan passt de bal met de wreef. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt schiet op doel. Rześny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 47%, F.T. Madrid 53%.
Imapi FC - F.T. Madrid 0:2

46e minuut.
Cardia is nu in balbezit. Mudo onderschept slim de pass. Mudo passt de bal met de wreef. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Klungelig pakt Calami de bal. Calami geeft de bal voor. Sampka rent richting de bal. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Palubaitis bokst de bal weg.

50e minuut.
Mudo kopt de bal weg. Kupris probeert naar een medespeler te passen. Sampka rent richting de bal. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Beaucourt passt de bal in één keer door. Balsac is nu in balbezit. Balsac geeft een hoge lob. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Rześny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - F.T. Madrid 0:3

58e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Palubaitis bokst de bal weg.

68e minuut.
Calami speelt de bal door. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo geeft de bal voor. Kupris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Klink begaat een overtreding. Ochetan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balsac wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Balsac met een snelle inworp. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft een hoge lob. Ochetan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 46%, F.T. Madrid 54%.
Imapi FC - F.T. Madrid 0:3