Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.T. Madrid Imapi FC
Imapi Tactiek 433
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 52.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Penev met een sublieme pass. Sáenz rent richting de bal. Abacciolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abacciolo krijgt een gele kaart. Sáenz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kupris neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cimaglia kopt de bal weg. Sáenz is nu in balbezit. Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Solis geeft de bal voor. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas passt de bal in één keer door. Balsac met een sublieme pass. Vado geeft een lange en hoge pass. Rześny bokst de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ornelas rent richting de bal. Ornelas speelt de bal door. Vado speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mudo geeft de bal voor. Daar is Jagersberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - Imapi FC 0:1

39e minuut.
Ornelas is nu in balbezit. Ornelas met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Rześny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mudo geeft een hoge lob. Jagersberger kopt de bal weg. Solis heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - Imapi FC 0:2

45e minuut.
Donoso probeert de bal met de borst te controleren. Ochetan rent richting de bal. Donoso begaat een overtreding. Donoso krijgt een gele kaart. Ochetan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ornelas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 57%, Imapi FC 43%.
F.T. Madrid - Imapi FC 0:2

69e minuut.
Penev geeft een hoge lob. Sáenz maakt een snoekduik en kopt de bal. Solis heeft problemen om de bal te vangen. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cimaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Penev verovert de bal door een tackle van achteren. Penev met een sublieme pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Buitenspel voor Penev. Goede buitenspelval van de verdediging. López de la Fuente komt het veld opgelopen. de la Red Gutiérrez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas passt de bal met de wreef. Vado is nu in balbezit. Vado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mudo kopt de bal weg. Penev is nu in balbezit. Penev speelt de bal door. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez passt de bal in één keer door. Balsac geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Rześny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Balsac passt de bal met de wreef. Vado heeft problemen om de bal te vangen. Vado geeft een hoge lob. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Rześny bokst de bal weg.

90e minuut.
Inworp. Ornelas met een snelle inworp. Vado rent richting de bal. Vado geeft een hoge lob. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 46%, Imapi FC 54%.
F.T. Madrid - Imapi FC 0:2