Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Arenteiro CDMirandés
Paradela Tactiek bandas
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 47.8
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Drago passt de bal in één keer door. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valoyes met een sublieme pass. Anghelini is nu in balbezit. König tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. König krijgt een gele kaart. Anghelini raakt geblesseerd tijdens het duel. Valoyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Taivaloja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - CDMirandés 0:1

20e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz passt de bal met de wreef. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - CDMirandés 0:2

29e minuut.
MacPhillip onderschept slim de pass. Kuldsaar rent richting de bal. Kuldsaar passt de bal in één keer door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - CDMirandés 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 64%, CDMirandés 36%.
CD Arenteiro - CDMirandés 0:3

55e minuut.
Afobe passt de bal zonder na te denken. Kuldsaar is nu in balbezit. Kuldsaar passt de bal zonder na te denken. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Villamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuldsaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Pakizer de bal. Pakizer geeft de bal voor. Aldi kopt de bal weg. Taivaloja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jimenez Ortiz probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - CDMirandés 0:4

61e minuut.
Drago met een sublieme pass. Kuldsaar probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Stöhn de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pakizer geeft een hoge lob. Aldi kopt de bal weg. Pakizer kan de bal niet met de borst controleren. Pakizer draait met de bal, schiet en ... Taivaloja probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Alpay probeert naar een medespeler te passen. Pakizer rent richting de bal. Pakizer passt de bal zonder na te denken. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Valoyes passt de bal in één keer door. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 54%, CDMirandés 46%.
CD Arenteiro - CDMirandés 0:4