Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valdekas paupls
painkiller 1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 15.4
goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sánchez Moraga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Andrinúa is nu in balbezit. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Podlaski speelt de bal door. Siwei rent richting de bal. Siwei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kok onderschept slim de pass. Kok passt de bal zonder na te denken. Podlaski rent richting de bal. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 1:0

11e minuut.
Luján bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka passt de bal met de wreef. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 2:0

13e minuut.
Kok kopt de bal weg. Siwei rent richting de bal. Andrinúa onderschept slim de pass. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Podlaski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
García Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves rent richting de bal. Chaves geeft een lange en hoge pass. Madrid is nu in balbezit. Madrid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Fierro verovert de bal door een tackle van achteren. Fierro geeft de bal voor. Siwei geeft een lange en hoge pass. Kok rent richting de bal. Kok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Puigdemont is nu in balbezit. Kok verovert de bal door een tackle van achteren. Kok probeert naar een medespeler te passen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 3:0

25e minuut.
Kozoriz verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczka rent richting de bal. Tyczka passt de bal in één keer door. Siwei rent richting de bal. Siwei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kok onderschept slim de pass. Kok geeft een lange en hoge pass. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski schiet op doel. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 4:0

30e minuut.
Conte trapt de bal weg. Tyczka kopt de bal weg. Podlaski rent richting de bal. Kok is nu in balbezit. Kok schiet op doel. Lamar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 5:0

39e minuut.
Puigdemont rent richting de bal. Kok onderschept slim de pass. Kok met een sublieme pass. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft een lange en hoge pass. Conte heeft problemen om de bal te vangen. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 23%, paupls 77%.
valdekas - paupls 5:0

46e minuut.
Trumiński geeft een lange en hoge pass. Podlaski kopt de bal weg. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Siwei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 6:0

51e minuut.
Andrinúa rent richting de bal. Andrinúa passt de bal in één keer door. Sánchez Moraga is nu in balbezit. Luján rent richting de bal. Luján geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Siwei met een sublieme pass. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski passt de bal in één keer door. Kok rent richting de bal. Kok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 7:0

56e minuut.
Daar is García Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski speelt de bal door. Klungelig pakt Siwei de bal. Siwei draait met de bal, schiet en ... Lamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrinúa passt de bal zonder na te denken. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft de bal voor. Podlaski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Conte is nu in balbezit. Kok onderschept slim de pass. Kok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mocsáry onderschept slim de pass. Mocsáry speelt de bal door. Conte rent richting de bal. Siwei verovert de bal door een tackle van achteren. Siwei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Ledesma komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Walendzik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ledesma speelt de bal door. Gutiérrez Carbó rent richting de bal. Gutiérrez Carbó speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - paupls 8:0

75e minuut.
Sánchez Moraga geeft de bal voor. Gutiérrez Carbó is nu in balbezit. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó onderschept slim de pass. Gutiérrez Carbó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Viera geeft de bal voor. Inworp. Ledesma met een snelle inworp. Gutiérrez Carbó is nu in balbezit. Gutiérrez Carbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gutiérrez Carbó kopt de bal weg. Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podlaski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kozoriz onderschept slim de pass. Kozoriz geeft een hoge lob. Ledesma kopt de bal weg. Gutiérrez Carbó is nu in balbezit. Gutiérrez Carbó geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 13%, paupls 87%.
valdekas - paupls 8:0