Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paupls valdekas
Normal Tactiek painkiller 1
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 38.6
unsatisfactory Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Kok is nu in balbezit. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok probeert naar een medespeler te passen. Siwei heeft problemen om de bal te vangen. Siwei schiet op doel. Lamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka geeft de bal voor. Klungelig pakt Siwei de bal. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel. Lamar bokst de bal weg. Daar is Conte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:1

16e minuut.
Kozoriz passt de bal in één keer door. Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierro speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kok rent richting de bal. Kok met een sublieme pass. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:2

21e minuut.
Fierro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siwei is nu in balbezit. Siwei passt de bal in één keer door. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:3

24e minuut.
Kok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Podlaski de bal. Podlaski passt de bal in één keer door. Siwei is nu in balbezit. Siwei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Viera geeft de bal voor. Trumiński controleert de bal met de borst. Trumiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Kok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Lamar trapt de bal weg. Tyczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Podlaski de bal. Podlaski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Andrinúa passt de bal met de wreef. Inworp. Fierro met de inworp. Tyczka geeft een hoge lob. Podlaski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Conte trapt de bal weg. Tyczka kopt de bal weg. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:4

40e minuut.
Kok probeert naar een medespeler te passen. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski passt de bal zonder na te denken. Siwei is nu in balbezit. Siwei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Kok de bal. Trumiński is nu in balbezit. Trumiński passt de bal met de wreef. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 78%, valdekas 22%.
paupls - valdekas 0:4

53e minuut.
Andrinúa probeert naar een medespeler te passen. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft een lange en hoge pass. Tyczka geeft de bal voor. Kok geeft de bal voor. Paal! Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:5

55e minuut.
Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei onderschept slim de pass. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok rent richting de bal. Kok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Lamar trapt de bal weg van het doel. Tyczka kopt de bal weg. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei draait met de bal, schiet en ... Lamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:6

60e minuut.
Daar is Kozoriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozoriz speelt de bal door. Fierro rent richting de bal. Fierro geeft een hoge lob. Podlaski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tyczka passt de bal in één keer door. Trumiński rent richting de bal. Trumiński passt de bal in één keer door. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Walendzik komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Ledesma komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Puigdemont probeert naar een medespeler te passen. Kozoriz rent richting de bal. Kozoriz speelt de bal door. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:7

75e minuut.
Gutiérrez Carbó geeft een lange en hoge pass. Siwei heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:8

77e minuut.
Kozoriz speelt de bal door. Podlaski is nu in balbezit. Gutiérrez Carbó rent richting de bal. Gutiérrez Carbó passt de bal in één keer door. Podlaski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:9

83e minuut.
Adelantado is nu in balbezit. Kozoriz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozoriz probeert naar een medespeler te passen. Podlaski rent richting de bal. Podlaski schiet op doel. Lamar bokst de bal weg.

87e minuut.
Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendzik geeft een hoge lob. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka geeft de bal voor. Gutiérrez Carbó rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ledesma geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Podlaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - valdekas 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 82%, valdekas 18%.
paupls - valdekas 0:10