Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valdekas CDMirandés
painkiller 1 Tactiek bandas
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 47
average Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Crozier met een sublieme pass. Villamar speelt de bal door. Drago speelt de bal door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pakizer kopt de bal weg. Daar is Jimenez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyraz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Crozier speelt de bal door. Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer probeert naar een medespeler te passen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Daudé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:1

31e minuut.
Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Kozoriz rent richting de bal. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:2

33e minuut.
Daar is Anghelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelini geeft een lange en hoge pass. Pakizer rent richting de bal. Pakizer schiet op doel. Jimenez Ortiz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pakizer rent richting de bal. Pakizer probeert naar een medespeler te passen. Drago rent richting de bal. Drago haalt uit met een fantastische trap. Pakizer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pakizer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kuldsaar passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Mocsáry rent richting de bal. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 60%, CDMirandés 40%.
valdekas - CDMirandés 0:3

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pakizer neemt de hoekschop. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:4

52e minuut.
Anghelini is nu in balbezit. Siwei onderschept slim de pass. Siwei probeert naar een medespeler te passen. Kok rent richting de bal. Kok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mocsáry geeft een hoge lob. Inworp. Drago met een snelle inworp. Anghelini rent richting de bal. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Ledesma komt het veld opgelopen. Walendzik komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Crozier passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer speelt de bal door. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Daudé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Walendzik geeft de bal voor. Inworp. Pakizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Anghelini is nu in balbezit. Anghelini geeft de bal voor. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... Šebetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:5

89e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Ledesma geeft de bal voor. Pakizer rent richting de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Šebetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - CDMirandés 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 66%, CDMirandés 34%.
valdekas - CDMirandés 0:6