Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC Noob CF
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 18.9
uitstekend Schieten matig
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai geeft een hoge lob. de la Red Gutiérrez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 1:0

3e minuut.
Chkaf is nu in balbezit. Chkaf geeft een lange en hoge pass. Masu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kupris de bal. Kupris schiet op doel. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 2:0

10e minuut.
Mudo passt de bal met de wreef. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Lobillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft een hoge lob. López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Calami is nu in balbezit. Calami geeft een lange en hoge pass. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Calami met de inworp. Sáenz geeft een hoge lob. Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chkaf trapt de bal weg van het doel. Yanguas kopt de bal weg. Sáenz rent richting de bal. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Masu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masu met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 3:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masu met een snelle inworp. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een lange en hoge pass. Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen. Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
López Ramírez geeft een hoge lob. Bazán kopt de bal weg. Klungelig pakt García Muñoz de bal. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Masu passt de bal met de wreef. Calami rent richting de bal. Calami passt de bal met de wreef. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 4:0

35e minuut.
Calami is nu in balbezit. Calami passt de bal zonder na te denken. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chkaf speelt de bal door. Calami kopt de bal weg. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masu geeft een lange en hoge pass. López Ramírez controleert de bal met de borst. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 5:0

41e minuut.
Calami heeft problemen om de bal te vangen. Lobillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami onderschept slim de pass. Calami geeft een hoge lob. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 6:0

42e minuut.
Sgarbi probeert naar een medespeler te passen. Lippai probeert naar een medespeler te passen. Calami probeert naar een medespeler te passen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Sáenz rent richting de bal. Sáenz passt de bal in één keer door. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 27%, Noob CF 73%.
Imapi FC - Noob CF 7:0

49e minuut.
Calami probeert de bal met de borst te controleren. Lippai geeft de bal voor. López Ramírez kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 8:0

51e minuut.
García Muñoz passt de bal in één keer door. Calami is nu in balbezit. Calami passt de bal met de wreef. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
de la Red Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 9:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calami met een snelle inworp. de la Red Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami probeert naar een medespeler te passen. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris onderschept slim de pass. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 10:0

66e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft de bal voor. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Kupris draait met de bal, schiet en ... Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 11:0

68e minuut.
Kupris rent richting de bal. Kupris passt de bal zonder na te denken. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mudo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Sáenz de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 12:0

70e minuut.
Yanguas passt de bal met de wreef. Dan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mudo de bal. Mudo haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! López Ramírez geeft een hoge lob. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu geeft een hoge lob. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 13:0

73e minuut.
Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sáenz de bal. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 14:0

77e minuut.
de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 15:0

78e minuut.
Kupris met een sublieme pass. Mudo is nu in balbezit. Mudo passt de bal met de wreef. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 16:0

84e minuut.
Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een lange en hoge pass. Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen. López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Calami rent richting de bal. Calami geeft de bal voor. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Masu is nu in balbezit. Masu geeft een hoge lob. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 17:0

89e minuut.
Rodríguez Méndez passt de bal zonder na te denken. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Kupris onderschept slim de pass. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Noob CF 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 24%, Noob CF 76%.
Imapi FC - Noob CF 18:0