Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SKRILLEX F.T. Madrid
Normal Tactiek Boot 1.0
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
16.5 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampka geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:1

9e minuut.
Bunea geeft de bal voor. Beaucourt kopt de bal weg. Klungelig pakt Marrero de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paricio met een harde bal richting middenveld. Tejerina kopt de bal weg. Abacciolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacciolo geeft de bal voor. Balsac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dimitrescu kopt de bal weg. Balsac probeert de bal met de borst te controleren. Balsac passt de bal in één keer door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Silva Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Balsac rent richting de bal. Balsac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft de bal voor. Daar is Abellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt draait met de bal, schiet en ... Paricio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:2

16e minuut.
Sampka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vado komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bunea probeert de bal met de borst te controleren. Bunea geeft de bal voor. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vado met een sublieme pass. Beaucourt met een sublieme pass. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac rent richting de bal. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:3

21e minuut.
Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea passt de bal met de wreef. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vado onderschept slim de pass. Vado met een sublieme pass. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel. Paricio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:4

24e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt passt de bal met de wreef. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:5

25e minuut.
Solis passt de bal zonder na te denken. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal met de wreef. Balsac is nu in balbezit. Balsac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bunea onderschept slim de pass. Bunea geeft een hoge lob. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Beaucourt speelt de bal door. Balsac is nu in balbezit. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:6

34e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Paricio met een sublieme pass. Vado kopt de bal weg. Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Paricio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:7

35e minuut.
Silva Linares heeft problemen om de bal te vangen. Balsac is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Abellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac rent richting de bal. Balsac draait met de bal, schiet en ... Paricio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:8

39e minuut.
Balsac passt de bal in één keer door. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal met de wreef. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt geeft de bal voor. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:9

44e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft de bal voor. Balsac rent richting de bal. Balsac haalt uit met een fantastische trap. Paricio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:10

45e minuut.
Solis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vado rent richting de bal. Vado passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Paricio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balsac rent richting de bal. Balsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 89%, F.T. Madrid 11%.
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:11

46e minuut.
Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea geeft een hoge lob. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Dimitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Vado is nu in balbezit. Vado geeft de bal voor. Tejerina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beaucourt geeft de bal voor. Paricio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beaucourt met de inworp. Vado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bunea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Solis geeft een hoge lob. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balsac de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft een lange en hoge pass. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Balsac is nu in balbezit. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:12

56e minuut.
Bunea speelt de bal door. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt passt de bal met de wreef. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal in één keer door. Ochetan speelt de bal door. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Silva Linares probeert naar een medespeler te passen. Beaucourt speelt de bal door. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:13

72e minuut.
Bunea met een sublieme pass. Balsac is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac rent richting de bal. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea onderschept slim de pass. Bunea speelt de bal door. Vado is nu in balbezit. Vado geeft een hoge lob. Paricio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan springt en kopt de bal. Paricio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:14

78e minuut.
Abellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellón met een sublieme pass. Dimitrescu rent richting de bal. Vado is nu in balbezit. Vado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:15

81e minuut.
Bunea speelt de bal door. Vado geeft de bal voor. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:16

84e minuut.
Paricio met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vado met een snelle inworp. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft een lange en hoge pass. Paricio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 84%, F.T. Madrid 16%.
FC SKRILLEX - F.T. Madrid 0:16