Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.T. Madrid FC SKRILLEX
T 2.0 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
13% Spel op eigen helft 87%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 15.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vado passt de bal in één keer door. Solis geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Abellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 1:0

2e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ornelas met een sublieme pass. Vanczák rent richting de bal. Vanczák schiet op doel. Lázaro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Abellón geeft een hoge lob. Balsac rent richting de bal. Balsac speelt de bal door. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 2:0

6e minuut.
Balsac met een snelle inworp. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas geeft de bal voor. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas passt de bal met de wreef. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 3:0

8e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft de bal voor. Perarnau heeft problemen om de bal te vangen. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ornelas geeft de bal voor. Daar is Vanczák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abellón rent richting de bal. Vanczák verovert de bal door een tackle van achteren. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 4:0

13e minuut.
Ornelas rent richting de bal. Ornelas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vanczák de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 5:0

14e minuut.
Daar is Concejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concejo passt de bal in één keer door. Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák onderschept slim de pass. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Lázaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 6:0

16e minuut.
Balsac met een sublieme pass. Ornelas met een sublieme pass. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 7:0

19e minuut.
Abellón onderschept slim de pass. Tejerina rent richting de bal. Ornelas begaat een overtreding. Ornelas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Balsac geeft een hoge lob. Vanczák kopt de bal weg. Abellón heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 8:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balsac met een snelle inworp. Ornelas met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 9:0

22e minuut.
Concejo met een sublieme pass. Silva Linares heeft problemen om de bal te vangen. Perarnau rent richting de bal. Vanczák verovert de bal door een tackle van achteren. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Solis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák heeft problemen om de bal te vangen. Vanczák schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Inworp. Vado met de inworp. Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Vanczák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ornelas met een snelle inworp. Balsac met een sublieme pass. Daar is Vanczák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Abellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balsac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellón onderschept slim de pass. Tejerina is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Abellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák onderschept slim de pass. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Paal! Rubio rent richting de bal. Rubio geeft een lange en hoge pass. Vado kopt de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 10:0

36e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Ornelas met een sublieme pass. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas speelt de bal door. Vado rent richting de bal. Vado geeft de bal voor. Vanczák springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Balsac onderschept slim de pass. Balsac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanczák de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 11:0

42e minuut.
Ornelas rent richting de bal. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel. Chamorro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vado neemt de hoekschop. Vanczák rent richting de bal. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 12:0

44e minuut.
Solis probeert naar een medespeler te passen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac geeft een hoge lob. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 10%, FC SKRILLEX 90%.
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 12:0

47e minuut.
Vanczák draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ornelas met een sublieme pass. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 13:0

50e minuut.
Vanczák onderschept slim de pass. Vanczák speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 14:0

50e minuut.
Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ochetan de bal. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Tejerina passt de bal zonder na te denken. Solis met een sublieme pass. Balsac geeft een lange en hoge pass. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal. Lázaro bokst de bal weg. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Lázaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 15:0

53e minuut.
Perarnau probeert naar een medespeler te passen. Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 16:0

56e minuut.
Jagersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Jagersberger geeft een hoge lob. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 17:0

57e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas met een sublieme pass. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 18:0

59e minuut.
Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero geeft een lange en hoge pass. Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ochetan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 19:0

61e minuut.
Perarnau is nu in balbezit. Ornelas onderschept slim de pass. Ornelas passt de bal in één keer door. Vanczák rent richting de bal. Vanczák schiet op doel. Lázaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 20:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vado met een snelle inworp. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas geeft de bal voor. Ochetan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Balsac kopt de bal weg. Abellón heeft problemen om de bal te vangen. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balsac de bal. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Balsac met de inworp. Ornelas geeft de bal voor. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan is nu in balbezit. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 21:0

70e minuut.
Abellón geeft de bal voor. Daar is Balsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Abellón trapt de bal weg van het doel. Pevida kopt de bal weg. Ornelas speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Pevida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vado verovert de bal door een tackle van achteren. Vado speelt de bal door. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 22:0

82e minuut.
Vado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vado passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 23:0

86e minuut.
Balsac geeft een lange en hoge pass. Perarnau heeft problemen om de bal te vangen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 24:0

88e minuut.
Balsac met de inworp. Ornelas speelt de bal door. Abellón heeft problemen om de bal te vangen. Vanczák rent richting de bal. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 16%, FC SKRILLEX 84%.
F.T. Madrid - FC SKRILLEX 24:0