Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paupls CD Arenteiro
Normal Tactiek Paradela
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 41.2
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Andrinúa verovert de bal door een tackle van achteren. Andrinúa met een sublieme pass. Afobe speelt de bal door. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Are rent richting de bal. Are passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sánchez Moraga de bal. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Afobe speelt de bal door. Are kan de bal niet met de borst controleren. Are speelt de bal door. Ravelo controleert de bal met de borst. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lamar trapt de bal weg. Fatuľa kopt de bal weg. Ravelo rent richting de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Conte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stöhn speelt de bal door. Szymczycha heeft problemen om de bal te vangen. Szymczycha met een sublieme pass. Klungelig pakt Fatuľa de bal. Fatuľa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:1

16e minuut.
Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Conte rent richting de bal. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lamar trapt de bal weg van het doel. Fatuľa kopt de bal weg. Klungelig pakt Ravelo de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Puigdemont bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:2

25e minuut.
Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Puigdemont de bal. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdemont onderschept slim de pass. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:3

30e minuut.
Lamar trapt de bal weg. Fatuľa kopt de bal weg. Are speelt de bal door. Daar is Ravelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:4

32e minuut.
Are kopt de bal weg. Fatuľa met een sublieme pass. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:5

35e minuut.
Ferrón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tieles komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Stöhn met een sublieme pass. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa passt de bal in één keer door. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa passt de bal zonder na te denken. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Conte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Szymczycha probeert de bal met de borst te controleren. Szymczycha speelt de bal door. Ravelo rent richting de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 79%, CD Arenteiro 21%.
paupls - CD Arenteiro 0:6

49e minuut.
Afobe kopt de bal weg. Klungelig pakt García Martín de bal. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viera de bal onder controle te krijgen. Lamar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. da Costura komt het veld opgelopen. del Oso komt het veld opgelopen.

66e minuut.
König passt de bal zonder na te denken. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravelo rent richting de bal. Ravelo schiet op doel. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:7

73e minuut.
Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Puigdemont met een snel genomen vrije trap. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García Martín zijn tegenspeler op de grond. García Martín krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Lamar met een harde bal richting middenveld. Tieles kopt de bal weg. Daar is Andrinúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ravelo rent richting de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - CD Arenteiro 0:8

81e minuut.
Conte geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczycha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Andrinúa geeft een lange en hoge pass. Mzizi met een sublieme pass. Klungelig pakt da Costura de bal. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn passt de bal met de wreef. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 75%, CD Arenteiro 25%.
paupls - CD Arenteiro 0:8