Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC valdekas
433 Tactiek painkiller 1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 40
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


14e minuut.
Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klink probeert naar een medespeler te passen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Šebetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Igweonu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castronio is nu in balbezit. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Rześny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Šebetka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kok de bal. Kok passt de bal zonder na te denken. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocsáry rent richting de bal. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - valdekas 1:0

39e minuut.
Calami is nu in balbezit. Calami speelt de bal door. Kupris is nu in balbezit. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Šebetka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 58%, valdekas 42%.
Imapi FC - valdekas 1:0

47e minuut.
Fierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft de bal voor. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - valdekas 2:0

51e minuut.
Calami met een snelle inworp. Mudo rent richting de bal. Mudo geeft de bal voor. Kupris springt en kopt de bal. Šebetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - valdekas 3:0

53e minuut.
de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Mudo is nu in balbezit. Mudo met een sublieme pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - valdekas 4:0

58e minuut.
Daar is Mocsáry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz onderschept slim de pass. Kozoriz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sáenz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sáenz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Šebetka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klink geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sáenz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Podlaski kopt de bal weg. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Siwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Walendzik komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Ledesma komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Fierro de bal. Calami begaat een overtreding. Fierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tyczka met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Igweonu de bal. Gutiérrez Carbó rent richting de bal. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Šebetka trapt de bal weg van het doel. de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 47%, valdekas 53%.
Imapi FC - valdekas 4:0