Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDMirandés Noob CF
bandas Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen hopeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Rodríguez Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Drago met een sublieme pass. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pakizer de bal. Pakizer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 1:0

9e minuut.
Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anghelini de bal. Anghelini schiet op doel. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 2:0

14e minuut.
Drago geeft een hoge lob. Klungelig pakt Martínez Bartolomé de bal. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Molinos geeft een lange en hoge pass. Alpay rent richting de bal. Alpay passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 3:0

22e minuut.
Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier speelt de bal door. Klungelig pakt Rodríguez Méndez de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 4:0

29e minuut.
Drago onderschept slim de pass. Drago probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pakizer met een sublieme pass. Valoyes heeft problemen om de bal te vangen. Valoyes met een sublieme pass. Anghelini rent richting de bal. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
López Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz met een sublieme pass. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 5:0

37e minuut.
Anghelini onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Anghelini passt de bal met de wreef. Pakizer geeft de bal voor. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chkaf trapt de bal weg. Drago probeert de bal aan de voet te houden. Drago met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... Chkaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een hoge lob. Martínez Bartolomé kan de bal niet met de borst controleren. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 22%, Noob CF 78%.
CDMirandés - Noob CF 5:0

49e minuut.
Molinos rent richting de bal. Crozier onderschept slim de pass. Crozier met een sublieme pass. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Yanguas heeft problemen om de bal te vangen. Crozier probeert naar een medespeler te passen. Anghelini rent richting de bal. Anghelini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drago de bal. Drago passt de bal zonder na te denken. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chkaf met een sublieme pass. Daar is Crozier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 6:0

59e minuut.
Yanguas rent richting de bal. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Méndez de bal. Drago verovert de bal door een tackle van achteren. Drago geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Molinos rent richting de bal. Pakizer speelt de bal door. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 7:0

70e minuut.
Anghelini passt de bal met de wreef. Pakizer rent richting de bal. Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 8:0

73e minuut.
Rodríguez Méndez geeft een lange en hoge pass. Daar is Alpay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpay geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft de bal voor. Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 9:0

76e minuut.
Libera geeft de bal voor. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Drago met een sublieme pass. Anghelini is nu in balbezit. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 10:0

81e minuut.
Bazán controleert de bal met de borst. Valoyes rent richting de bal. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jimenez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Azconzábal de bal. Anghelini rent richting de bal. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - Noob CF 11:0

86e minuut.
Crozier kopt de bal weg. Jimenez Ortiz rent richting de bal. López Ramírez is nu in balbezit. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Alpay speelt de bal door. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 20%, Noob CF 80%.
CDMirandés - Noob CF 11:0