Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noob CF CDMirandés
Normal Tactiek bandas
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 46.6
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Drago is nu in balbezit. Drago passt de bal met de wreef. Daar is Anghelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes speelt de bal door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Belenguer kan de bal niet met de borst controleren. Crozier is nu in balbezit. Crozier passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sola kopt de bal weg. Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. Chkaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:1

15e minuut.
Valoyes passt de bal in één keer door. Drago speelt de bal door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Crozier is nu in balbezit. Crozier passt de bal in één keer door. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:2

19e minuut.
Yanguas rent richting de bal. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lobillo geeft een hoge lob. Libera bereikt de bal nog maar net als eerste. Libera passt de bal in één keer door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:3

25e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jimenez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Daar is Martínez Bartolomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
López Ramírez met een harde bal richting middenveld. Valoyes kopt de bal weg. Rodríguez Méndez heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel. Chkaf bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Crozier geeft een hoge lob. Daar is López Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert López Ramírez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:4

34e minuut.
Pakizer passt de bal in één keer door. Anghelini rent richting de bal. Anghelini speelt de bal door. Daar is Jimenez Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:5

40e minuut.
Kuldsaar is nu in balbezit. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:6

43e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:7

45e minuut.
Libera met een sublieme pass. Azconzábal rent richting de bal. Anghelini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anghelini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 84%, CDMirandés 16%.
Noob CF - CDMirandés 0:7

50e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal met de wreef. Drago rent richting de bal. Drago geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Drago speelt de bal door. Crozier is nu in balbezit. Crozier geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Villamar de bal. Crozier rent richting de bal. Crozier speelt de bal door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pakizer verovert de bal door een tackle van achteren. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:8

61e minuut.
Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. García Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Villamar rent richting de bal. Crozier is nu in balbezit. Crozier passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Drago controleert de bal met de borst. Drago met een sublieme pass. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:9

71e minuut.
Inworp. Drago met de inworp. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes geeft de bal voor. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Drago is nu in balbezit. Drago geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pakizer de bal. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Chkaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt López Ramírez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:10

75e minuut.
Drago rent richting de bal. Drago geeft de bal voor. Daar is Azconzábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rodríguez Méndez met een snelle inworp. García Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes passt de bal met de wreef. Pakizer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Azconzábal rent richting de bal. Pakizer onderschept slim de pass. Pakizer passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:11

81e minuut.
Drago is nu in balbezit. García Muñoz begaat een overtreding. Drago raakt geblesseerd tijdens het duel. Valoyes met een snel genomen vrije trap. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:12

84e minuut.
García Muñoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft de bal voor. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Crozier speelt de bal door. Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal in één keer door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:13

88e minuut.
Villamar passt de bal in één keer door. Pakizer speelt de bal door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. López Ramírez probeert de bal aan de voet te houden. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CDMirandés 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 84%, CDMirandés 16%.
Noob CF - CDMirandés 0:14