Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.T. Madrid paupls
Boot 1.0 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 16.8
solid Schieten unsatisfactory
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Puigdemont geeft de bal voor. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 1:0

6e minuut.
Rodríguez Durán geeft de bal voor. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal met de wreef. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Bunea de bal. Bunea passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 2:0

13e minuut.
Sánchez Moraga kopt de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan passt de bal met de wreef. Beaucourt geeft de bal voor. Balsac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 3:0

14e minuut.
Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan passt de bal in één keer door. Beaucourt speelt de bal door. Balsac rent richting de bal. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vado rent richting de bal. Vado geeft een lange en hoge pass. Balsac kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 4:0

19e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft de bal voor. Klungelig pakt Balsac de bal. Balsac schiet op doel. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 5:0

22e minuut.
Beaucourt geeft de bal voor. Ochetan kopt de bal weg. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 6:0

24e minuut.
Cardia controleert de bal met de borst. Andrinúa rent richting de bal. Cardia onderschept slim de pass. Cardia met een sublieme pass. Vado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Balsac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Solis geeft de bal voor. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft de bal voor. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 7:0

30e minuut.
Rodríguez Durán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ochetan de bal. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt schiet op doel. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 8:0

36e minuut.
Tieles is nu in balbezit. Tieles passt de bal met de wreef. Rodríguez Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac verovert de bal door een tackle van achteren. Balsac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Puigdemont passt de bal in één keer door. Andrinúa heeft problemen om de bal te vangen. Vado geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 9:0

41e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. Balsac is nu in balbezit. Balsac schiet op doel. Ochetan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochetan geeft de bal voor. Lamar bokst de bal weg.

42e minuut.
Beaucourt geeft een hoge lob. Balsac heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 10:0

43e minuut.
Balsac met een sublieme pass. Vado speelt de bal door. Solis rent richting de bal. Vado geeft een lange en hoge pass. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vado probeert naar een medespeler te passen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte onderschept slim de pass. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 22%, paupls 78%.
F.T. Madrid - paupls 11:0

46e minuut.
Solis geeft een hoge lob. Beaucourt probeert de bal aan de voet te houden. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Dimitrescu geeft de bal voor. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac geeft de bal voor. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Paal! Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 12:0

54e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt passt de bal zonder na te denken. Daar is Balsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lamar met een sublieme pass. Abacciolo controleert de bal met de borst. Abacciolo geeft een lange en hoge pass. Balsac rent richting de bal. Balsac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lamar trapt de bal weg. Vado kopt de bal weg. Andrinúa controleert de bal met de borst. Bunea rent richting de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 13:0

57e minuut.
Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt geeft een lange en hoge pass. Daar is Balsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 14:0

59e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Vado geeft een lange en hoge pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac is nu in balbezit. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vado is nu in balbezit. Vado met een sublieme pass. Beaucourt heeft problemen om de bal te vangen. Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Balsac rent richting de bal. Balsac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 15:0

68e minuut.
Daar is Vado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vado speelt de bal door. Balsac rent richting de bal. Balsac schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beaucourt de bal onder controle te krijgen. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 16:0

73e minuut.
Viera probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beaucourt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 17:0

74e minuut.
Dimitrescu kopt de bal weg. Beaucourt kan de bal niet met de borst controleren. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Balsac probeert de bal aan de voet te houden. Balsac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lamar neemt vlug de vrije trap. Vado kopt de bal weg. Daar is Andrinúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunea geeft een hoge lob. Balsac springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vado onderschept slim de pass. Vado geeft de bal voor. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 18:0

81e minuut.
Tieles kopt de bal weg. Vado geeft een lange en hoge pass. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 19:0

87e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ochetan de bal. Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balsac rent richting de bal. Balsac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - paupls 20:0

89e minuut.
Dimitrescu kopt de bal weg. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea geeft een hoge lob. Balsac is nu in balbezit. Balsac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 17%, paupls 83%.
F.T. Madrid - paupls 20:0