Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paupls F.T. Madrid
Normal Tactiek T 2.0
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 48.6
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Ornelas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vanczák de bal. Vanczák speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balsac met de inworp. Ornelas speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:2

9e minuut.
Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan rent richting de bal. Ornelas met een sublieme pass. Vado heeft problemen om de bal te vangen. Vado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Jagersberger geeft de bal voor. Vanczák kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:3

12e minuut.
Ochetan geeft een lange en hoge pass. Adelantado rent richting de bal. Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Vanczák springt en kopt de bal. Lamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák is nu in balbezit. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:4

16e minuut.
Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák rent richting de bal. Vanczák speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jagersberger geeft een lange en hoge pass. Ochetan kopt de bal weg. Ornelas rent richting de bal. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lamar trapt de bal weg van het doel. Vado kopt de bal weg. Ornelas met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sánchez Moraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanczák rent richting de bal. Vanczák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ornelas speelt de bal door. Vado rent richting de bal. Vado geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vado passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan speelt de bal door. Daar is Vanczák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanczák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:5

25e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vanczák rent richting de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:6

29e minuut.
Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Ornelas speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:7

30e minuut.
Solis bereikt de bal nog maar net als eerste. Solis geeft de bal voor. Vanczák kopt de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vado is nu in balbezit. Vado passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Vado is nu in balbezit. Vado met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:8

43e minuut.
Puigdemont bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák onderschept slim de pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vanczák de bal. Vanczák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ornelas neemt de hoekschop. Puigdemont rent richting de bal. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 82%, F.T. Madrid 18%.
paupls - F.T. Madrid 0:9

46e minuut.
Vanczák heeft problemen om de bal te vangen. Vado rent richting de bal. Vado speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Lamar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Balsac geeft een hoge lob. Ochetan is nu in balbezit. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:10

53e minuut.
Andrinúa heeft problemen om de bal te vangen. Ornelas rent richting de bal. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:11

54e minuut.
Madrid heeft problemen om de bal te vangen. Adelantado speelt de bal door. Sánchez Moraga is nu in balbezit. Vanczák onderschept slim de pass. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Conte geeft een lange en hoge pass. Luján kopt de bal weg. Palubaitis probeert naar een medespeler te passen. Vado controleert de bal met de borst. Vado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Solis met een snelle inworp. Ornelas rent richting de bal. Ornelas geeft de bal voor. Conte kopt de bal weg. Ornelas geeft de bal voor. Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ornelas is nu in balbezit. Ornelas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vanczák de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Puigdemont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas speelt de bal door. Vanczák rent richting de bal. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:12

66e minuut.
Balsac probeert naar een medespeler te passen. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez Moraga speelt de bal door. Vado geeft de bal voor. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:13

69e minuut.
Vanczák met een sublieme pass. Ochetan rent richting de bal. Conte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochetan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:14

70e minuut.
Luján passt de bal in één keer door. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas passt de bal in één keer door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ornelas geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:15

75e minuut.
Ochetan probeert de bal met de borst te controleren. Ochetan speelt de bal door. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Lamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:16

77e minuut.
Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ornelas de bal onder controle te krijgen. Viera is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:17

80e minuut.
Daar is Rodríguez Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:18

82e minuut.
Balsac met een sublieme pass. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:19

87e minuut.
Vado passt de bal zonder na te denken. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas passt de bal zonder na te denken. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Balsac kopt de bal weg. Vanczák rent richting de bal. Ochetan is nu in balbezit. Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lamar trapt de bal weg van het doel. Balsac geeft een lange en hoge pass. Ochetan kopt de bal weg. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - F.T. Madrid 0:20

90e minuut.
Ornelas passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 82%, F.T. Madrid 18%.
paupls - F.T. Madrid 0:20