Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
valdekas F.T. Madrid
painkiller 1 Tactiek Valdekas 1.0
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bunea rent richting de bal. Bunea passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Šebetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Ornelas met een snelle inworp. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac probeert naar een medespeler te passen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ochetan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Balsac is nu in balbezit. Balsac geeft een hoge lob. Mocsáry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daudé is nu in balbezit. Daudé geeft de bal voor. Abacciolo heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Mocsáry de bal. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Vanczák rent richting de bal. Vanczák draait met de bal, schiet en ... Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Trumiński geeft de bal voor. Podlaski is nu in balbezit. Abacciolo speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - F.T. Madrid 1:0

25e minuut.
Solis met een snelle inworp. Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal zonder na te denken. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ornelas speelt de bal door. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák verovert de bal door een tackle van achteren. Vanczák schiet op doel. Šebetka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balsac probeert naar een medespeler te passen. Ornelas rent richting de bal. Ornelas speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Šebetka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 57%, F.T. Madrid 43%.
valdekas - F.T. Madrid 1:0

47e minuut.
Mocsáry geeft een hoge lob. Ornelas kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Mocsáry zijn tegenspeler op de grond. Mocsáry krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Fierro met een sublieme pass. Kok is nu in balbezit. Balsac begaat een overtreding. Balsac krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Boyraz met een sublieme pass. Ornelas is nu in balbezit. Mocsáry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ornelas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanczák legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mocsáry onderschept slim de pass. Inworp. Ornelas met de inworp. Balsac is nu in balbezit. Balsac geeft de bal voor. Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal. Šebetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
valdekas - F.T. Madrid 1:1

56e minuut.
Fierro geeft een lange en hoge pass. Daar is Ornelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - F.T. Madrid 1:2

58e minuut.
Ochetan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyraz. Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ornelas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vanczák krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - F.T. Madrid 1:3

64e minuut.
Ornelas is nu in balbezit. Balsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsac speelt de bal door. Vanczák is nu in balbezit. Vanczák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Ledesma komt het veld opgelopen. Walendzik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ornelas onderschept slim de pass. Ornelas geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Šebetka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - F.T. Madrid 1:4

77e minuut.
Ochetan geeft de bal voor. Klungelig pakt Siwei de bal. Bunea geeft een lange en hoge pass. Ornelas is nu in balbezit. Ornelas draait met de bal, schiet en ... Šebetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea geeft de bal voor. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Šebetka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
valdekas - F.T. Madrid 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: valdekas 58%, F.T. Madrid 42%.
valdekas - F.T. Madrid 1:5