Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.T. Madrid valdekas
Valdekas 1.0 Tactiek painkiller 1
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 38.9
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Balsac geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Šebetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mocsáry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák haalt uit met een fantastische trap. Šebetka bokst de bal weg.

10e minuut.
Ornelas onderschept slim de pass. Ornelas speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Šebetka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - valdekas 1:0

32e minuut.
Solis geeft de bal voor. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - valdekas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 38%, valdekas 62%.
F.T. Madrid - valdekas 2:0

50e minuut.
Balsac probeert naar een medespeler te passen. Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Ornelas geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Šebetka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanczák rent richting de bal. Vanczák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - valdekas 3:0

58e minuut.
Vanczák passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ornelas de bal onder controle te krijgen. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ornelas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abacciolo is nu in balbezit. Podlaski verovert de bal door een tackle van achteren. Podlaski passt de bal zonder na te denken. Kok rent richting de bal. Kok draait met de bal, schiet en ... Palubaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walendzik komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Ledesma komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mocsáry passt de bal met de wreef. Ledesma is nu in balbezit. Beaucourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beaucourt krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mocsáry geeft de bal voor. Ochetan probeert de bal aan de voet te houden. Balsac kopt de bal weg. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Vanczák rent richting de bal. Mocsáry onderschept slim de pass. Mocsáry geeft een hoge lob. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.T. Madrid - valdekas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.T. Madrid 44%, valdekas 56%.
F.T. Madrid - valdekas 4:0