Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noob CF CD Arenteiro
Normal Tactiek Paradela
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Stöhn geeft een lange en hoge pass. Ravelo kopt de bal weg. Fatuľa is nu in balbezit. Ravelo rent richting de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:1

10e minuut.
Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Szymczycha verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczycha geeft een hoge lob. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:2

13e minuut.
Szymczycha kopt de bal weg. Klungelig pakt López Ramírez de bal. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:3

15e minuut.
Fatuľa onderschept slim de pass. García Muñoz rent richting de bal. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Are geeft een hoge lob. Azconzábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Muñoz is nu in balbezit. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:4

21e minuut.
Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa passt de bal in één keer door. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Chkaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Mzizi passt de bal zonder na te denken. Szymczycha met een sublieme pass. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa draait met de bal, schiet en ... Martínez Bartolomé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:5

31e minuut.
Stöhn rent richting de bal. Stöhn met een sublieme pass. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Stöhn kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
López Ramírez trapt de bal weg van het doel. Stöhn kopt de bal weg. Rodríguez Méndez controleert de bal met de borst. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:6

40e minuut.
García Muñoz rent richting de bal. García Muñoz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lobillo de bal. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 76%, CD Arenteiro 24%.
Noob CF - CD Arenteiro 0:6

49e minuut.
Stöhn met de inworp. Klungelig pakt Szymczycha de bal. Szymczycha probeert naar een medespeler te passen. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szymczycha passt de bal in één keer door. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Szymczycha met een snelle inworp. Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn passt de bal zonder na te denken. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. da Costura komt het veld opgelopen. del Oso komt het veld opgelopen.

70e minuut.
del Oso met een snelle inworp. Fatuľa is nu in balbezit. Lobillo probeert naar een medespeler te passen. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:7

77e minuut.
Stöhn probeert naar een medespeler te passen. Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé passt de bal in één keer door. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
del Oso probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn begaat een overtreding. Stöhn krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Fatuľa passt de bal zonder na te denken. Ravelo rent richting de bal. Ravelo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert López Ramírez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noob CF - CD Arenteiro 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noob CF 76%, CD Arenteiro 24%.
Noob CF - CD Arenteiro 0:8