Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Arenteiro Noob CF
Paradela Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
MacPhillip geeft de bal voor. Klungelig pakt Ravelo de bal. Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stöhn passt de bal zonder na te denken. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Noob CF 1:0

20e minuut.
Stöhn speelt de bal door. Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczycha passt de bal zonder na te denken. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Noob CF 2:0

22e minuut.
Sola heeft problemen om de bal te vangen. Afobe verovert de bal door een tackle van achteren. Afobe passt de bal zonder na te denken. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap. Chkaf bokst de bal weg. Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Rodríguez Méndez met een sublieme pass. Stöhn rent richting de bal. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Are passt de bal met de wreef. Daar is Ravelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Muñoz rent richting de bal. Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Are probeert naar een medespeler te passen. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé verovert de bal door een tackle van achteren. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stöhn rent richting de bal. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa passt de bal met de wreef. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 30%, Noob CF 70%.
CD Arenteiro - Noob CF 2:0

49e minuut.
Szymczycha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn probeert naar een medespeler te passen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fatuľa onderschept slim de pass. Fatuľa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ravelo de bal. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. López Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Are zal de hoekschop nemen. García Muñoz kopt de bal weg. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chkaf trapt de bal weg. Stöhn kopt de bal weg. Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
García Muñoz speelt de bal door. Afobe rent richting de bal. Afobe probeert naar een medespeler te passen. Are bereikt de bal nog maar net als eerste. Are geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is López Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Martínez Bartolomé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo schiet op doel. Chkaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Noob CF 3:0

74e minuut.
Martínez Bartolomé verovert de bal door een tackle van achteren. Fatuľa onderschept slim de pass. Lobillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fatuľa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Noob CF 4:0

78e minuut.
Chkaf trapt de bal weg van het doel. Stöhn kopt de bal weg. Rodríguez Méndez is nu in balbezit. Ravelo verovert de bal door een tackle van achteren. Ravelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stöhn controleert de bal met de borst. Stöhn passt de bal met de wreef. Ravelo is nu in balbezit. Fatuľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatuľa draait met de bal, schiet en ... Chkaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Yanguas de bal. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa passt de bal met de wreef. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Lobillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stöhn rent richting de bal. Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - Noob CF 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 24%, Noob CF 76%.
CD Arenteiro - Noob CF 5:0