Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDMirandés FC SKRILLEX
bandas Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 16.4
zeer goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Drago met een snelle inworp. Anghelini is nu in balbezit. Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. Paricio bokst de bal weg.

2e minuut.
Drago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rubio kopt de bal weg. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Tejerina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Silva Linares rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tejerina de bal. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. Paricio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 1:0

8e minuut.
Pakizer met een snelle inworp. Anghelini rent richting de bal. Anghelini geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 2:0

10e minuut.
Drago rent richting de bal. Drago probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Paricio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 3:0

13e minuut.
Inworp. Drago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Paricio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 4:0

13e minuut.
Concejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Concejo geeft een lange en hoge pass. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 5:0

17e minuut.
Kuldsaar geeft een hoge lob. Marrero probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drago zal de hoekschop nemen. Pakizer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 6:0

19e minuut.
Chamorro kopt de bal weg. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Daar is Marrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Paricio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 7:0

20e minuut.
Pakizer met de inworp. Crozier geeft de bal voor. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Perarnau de bal. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes passt de bal in één keer door. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Anghelini passt de bal in één keer door. Marrero is nu in balbezit. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pakizer passt de bal zonder na te denken. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio is nu in balbezit. Crozier verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perarnau is nu in balbezit. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 8:0

37e minuut.
Jimenez Ortiz passt de bal in één keer door. Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 9:0

40e minuut.
Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Anghelini rent richting de bal. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Paricio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Anghelini rent richting de bal. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Paricio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 7%, FC SKRILLEX 93%.
CDMirandés - FC SKRILLEX 10:0

46e minuut.
Klungelig pakt Pakizer de bal. Pakizer met een sublieme pass. Villamar met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Crozier controleert de bal met de borst. Crozier geeft een hoge lob. Chamorro is nu in balbezit. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Jimenez Ortiz schiet op doel. Paricio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 11:0

49e minuut.
Villamar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crozier heeft problemen om de bal te vangen. Crozier speelt de bal door. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Valoyes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marrero de bal. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 12:0

52e minuut.
Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini speelt de bal door. Klungelig pakt Jimenez Ortiz de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Anghelini is nu in balbezit. Anghelini speelt de bal door. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pakizer heeft problemen om de bal te vangen. Pakizer speelt de bal door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Paricio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 13:0

58e minuut.
Jimenez Ortiz rent richting de bal. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Abellón geeft een hoge lob. Libera kopt de bal weg. Anghelini kan de bal niet met de borst controleren. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Drago bereikt de bal nog maar net als eerste. Drago geeft een lange en hoge pass. Anghelini kopt de bal weg. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Anghelini rent richting de bal. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Anghelini draait met de bal, schiet en ... Abellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drago zal de hoekschop nemen. Jimenez Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Silva Linares is nu in balbezit. Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 14:0

73e minuut.
Drago onderschept slim de pass. Drago speelt de bal door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen. Paal!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paricio trapt de bal weg. Pakizer kopt de bal weg. Anghelini rent richting de bal. Anghelini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejerina rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 15:0

77e minuut.
Concejo passt de bal zonder na te denken. Hernández Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crozier. Hernández Rodríguez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hernández Rodríguez kan niet meer verder spelen. González Navarro komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tùng Lâm met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Pakizer rent richting de bal. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 16:0

81e minuut.
Libera kopt de bal weg. Crozier heeft problemen om de bal te vangen. Crozier probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini rent richting de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Valoyes met een sublieme pass. Drago rent richting de bal. Drago geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - FC SKRILLEX 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 11%, FC SKRILLEX 89%.
CDMirandés - FC SKRILLEX 17:0