Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paupls Imapi FC
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 45.3
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Mudo rent richting de bal. Mudo geeft een lange en hoge pass. Sáenz kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Calami de bal onder controle te krijgen. Puigdemont is nu in balbezit. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:1

7e minuut.
Mudo is nu in balbezit. Rodríguez Durán probeert naar een medespeler te passen. Mudo speelt de bal door. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
de la Red Gutiérrez met een snelle inworp. Calami rent richting de bal. Calami geeft een hoge lob. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Calami kopt de bal weg. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een hoge lob. Sáenz springt en kopt de bal. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris onderschept slim de pass. Kupris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:2

12e minuut.
Kupris probeert de bal met de borst te controleren. Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:3

14e minuut.
Klink is nu in balbezit. Klink geeft een hoge lob. Mudo probeert naar een medespeler te passen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:4

15e minuut.
Klungelig pakt Puigdemont de bal. Kupris speelt de bal door. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo geeft een hoge lob. Sáenz springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Conte rent richting de bal. Conte geeft een lange en hoge pass. Klink kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:5

19e minuut.
Sáenz passt de bal met de wreef. Chaves probeert naar een medespeler te passen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Klink kopt de bal weg. Kupris is nu in balbezit. Kupris passt de bal met de wreef. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:6

23e minuut.
Inworp. Klink met een snelle inworp. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Kupris springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:7

29e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft de bal voor. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:8

37e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz met een sublieme pass. Mudo is nu in balbezit. Mudo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:9

39e minuut.
Calami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mudo speelt de bal door. Klink met een sublieme pass. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rodríguez Durán geeft een lange en hoge pass. de la Red Gutiérrez kan de bal niet met de borst controleren. Calami met een sublieme pass. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sánchez Moraga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink met een snelle inworp. Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft de bal voor. Daar is Conte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 82%, Imapi FC 18%.
paupls - Imapi FC 0:9

47e minuut.
Calami geeft de bal voor. Mudo rent richting de bal. Mudo probeert naar een medespeler te passen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:10

49e minuut.
Kupris probeert naar een medespeler te passen. Mudo rent richting de bal. Mudo geeft een hoge lob. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:11

50e minuut.
Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdemont rent richting de bal. Kupris onderschept slim de pass. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel. Lamar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Calami geeft de bal voor. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:12

54e minuut.
Viera kopt de bal weg. Puigdemont bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chaves is nu in balbezit. Calami onderschept slim de pass. Calami geeft een hoge lob. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:13

60e minuut.
Klungelig pakt Klink de bal. Klink geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viera de bal. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Calami speelt de bal door. Klink rent richting de bal. Klink passt de bal in één keer door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lamar speelt de bal door. Klungelig pakt Calami de bal. Calami geeft een lange en hoge pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Viera de bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami geeft een hoge lob. Chaves probeert de bal aan de voet te houden. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Calami onderschept slim de pass. Calami probeert naar een medespeler te passen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:14

77e minuut.
Calami geeft een hoge lob. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Conte is nu in balbezit. Kupris onderschept slim de pass. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Calami kan de bal niet met de borst controleren. Calami geeft een lange en hoge pass. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:15

80e minuut.
Sánchez Moraga rent richting de bal. Sánchez Moraga met een sublieme pass. Luján rent richting de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Tieles passt de bal zonder na te denken. Luján bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt de la Red Gutiérrez zijn tegenspeler op de grond. de la Red Gutiérrez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klink passt de bal zonder na te denken. Sánchez Moraga speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrinúa passt de bal zonder na te denken. Calami bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami passt de bal met de wreef. Kupris rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:16

89e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Madrid passt de bal zonder na te denken. Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
paupls - Imapi FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paupls 80%, Imapi FC 20%.
paupls - Imapi FC 0:17