Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC paupls
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
45 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 16.5
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
López de la Fuente geeft een lange en hoge pass. Kupris kopt de bal weg. Klungelig pakt Conte de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 1:0

5e minuut.
López de la Fuente passt de bal zonder na te denken. Klink probeert naar een medespeler te passen. Kupris is nu in balbezit. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kupris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Viera de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klink geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mudo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Viera trapt de bal weg van het doel. Sánchez Moraga kopt de bal weg. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. Puigdemont kan de bal niet met de borst controleren. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 2:0

11e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Sáenz kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Conte de bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kupris probeert naar een medespeler te passen. Conte rent richting de bal. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 3:0

14e minuut.
de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Daar is Klink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klink geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kupris de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 4:0

17e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 5:0

18e minuut.
Klink geeft de bal voor. Sáenz kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 6:0

21e minuut.
Daar is Puigdemont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo met een sublieme pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 7:0

23e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Dobrea geeft een hoge lob. Mudo rent richting de bal. Mudo geeft de bal voor. Sáenz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klink geeft een lange en hoge pass. Sáenz kopt de bal weg. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 8:0

28e minuut.
Klink rent richting de bal. Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rześny met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez passt de bal in één keer door. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 9:0

33e minuut.
Rześny trapt de bal weg. Dobrea kopt de bal weg. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu geeft een lange en hoge pass. Kupris springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 10:0

36e minuut.
Lamar met een sublieme pass. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 11:0

38e minuut.
López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu geeft een hoge lob. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mudo geeft de bal voor. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Conte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 12:0

40e minuut.
Madrid speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Luján de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klink. Klink krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 27%, paupls 73%.
Imapi FC - paupls 12:0

49e minuut.
Masu onderschept slim de pass. Masu geeft de bal voor. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 13:0

50e minuut.
Adelantado is nu in balbezit. de la Red Gutiérrez onderschept slim de pass. de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Madrid rent richting de bal. Madrid passt de bal in één keer door. Klink is nu in balbezit. Klink geeft de bal voor. Kupris kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Andrinúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz geeft de bal voor. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 14:0

56e minuut.
Andrinúa is nu in balbezit. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz met een sublieme pass. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mudo neemt de hoekschop. Sáenz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 15:0

58e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Castronio verovert de bal door een tackle van achteren. Castronio speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 16:0

61e minuut.
Masu met een sublieme pass. Conte is nu in balbezit. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 17:0

63e minuut.
Igweonu is nu in balbezit. Igweonu geeft een hoge lob. Kupris kopt de bal weg. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 18:0

64e minuut.
Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink passt de bal zonder na te denken. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 19:0

68e minuut.
Klink speelt de bal door. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo probeert naar een medespeler te passen. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dobrea geeft een lange en hoge pass. Kupris controleert de bal met de borst. Viera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Puigdemont de bal. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 20:0

76e minuut.
López de la Fuente kopt de bal weg. Daar is Puigdemont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel. Lamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Masu de bal. Masu geeft de bal voor. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 21:0

80e minuut.
Conte trapt de bal weg van het doel. Masu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masu geeft een lange en hoge pass. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Viera met een sublieme pass. Mudo met een sublieme pass. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 22:0

83e minuut.
Luján is nu in balbezit. Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz passt de bal met de wreef. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lamar bokst de bal weg.

89e minuut.
Mudo rent richting de bal. Mudo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kupris de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klink onderschept slim de pass. Klink geeft de bal voor. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - paupls 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 24%, paupls 76%.
Imapi FC - paupls 23:0