Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Arenteiro valdekas
Paradela Tactiek painkiller 1
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 39.6
good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen average


8e minuut.
Fatuľa passt de bal zonder na te denken. Are bereikt de bal nog maar net als eerste. Are speelt de bal door. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szymczycha met de inworp. Stöhn is nu in balbezit. Stöhn geeft de bal voor. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Are met een sublieme pass. Fatuľa is nu in balbezit. Fatuľa speelt de bal door. Ravelo is nu in balbezit. Ravelo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Afobe probeert naar een medespeler te passen. Stöhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stöhn passt de bal zonder na te denken. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa schiet op doel. Šebetka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 48%, valdekas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Arenteiro - valdekas 0:0

48e minuut.
Fierro geeft de bal voor. Taivaloja speelt de bal door. Fatuľa probeert naar een medespeler te passen. Szymczycha rent richting de bal. Szymczycha geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walendzik komt het veld opgelopen. Gutiérrez Carbó komt het veld opgelopen. Ledesma komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fatuľa is nu in balbezit. Walendzik verovert de bal door een tackle van achteren. Stöhn onderschept slim de pass. Fatuľa rent richting de bal. Fatuľa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fierro met een snelle inworp. Tyczka geeft de bal voor. MacPhillip rent richting de bal. Gutiérrez Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 48%, valdekas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Arenteiro - valdekas 0:0