Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC FC SKRILLEX
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 15.9
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doeltrap. Chamorro trapt de bal weg. Klink kopt de bal weg. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Daar is Kupris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris schiet op doel. Abellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sáenz passt de bal zonder na te denken. Calami met een sublieme pass. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel. Abellón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 1:0

9e minuut.
Perarnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz passt de bal met de wreef. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 2:0

12e minuut.
Klink onderschept slim de pass. Klink geeft een hoge lob. Daar is Abellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel. Lázaro bokst de bal weg. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 3:0

15e minuut.
Kupris rent richting de bal. Mudo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chamorro de bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 4:0

16e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Marrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz geeft de bal voor. Kupris springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 5:0

20e minuut.
Calami probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz passt de bal in één keer door. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lázaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Klink kan de bal niet met de borst controleren. Klink geeft de bal voor. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
de la Red Gutiérrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Abellón de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 6:0

23e minuut.
Kupris passt de bal in één keer door. Igweonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft de bal voor. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Abellón kopt de bal weg. Tejerina is nu in balbezit. Calami onderschept slim de pass. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. Lázaro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 7:0

28e minuut.
Mudo geeft de bal voor. Marrero heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 8:0

31e minuut.
Mudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calami geeft een hoge lob. Perarnau controleert de bal met de borst. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marrero met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob. Kupris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chamorro met een harde bal richting middenveld. Calami kopt de bal weg. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 9:0

35e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Tejerina geeft een hoge lob. Inworp. Mudo met de inworp. Calami geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Calami kopt de bal weg. Mudo controleert de bal met de borst. Mudo passt de bal met de wreef. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Calami kopt de bal weg. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 10:0

39e minuut.
Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea geeft de bal voor. Mudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudo geeft de bal voor. Sáenz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 11:0

41e minuut.
Calami geeft een hoge lob. Mudo is nu in balbezit. Mudo passt de bal met de wreef. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 12:0

42e minuut.
Sáenz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marrero. Sáenz raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Red Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 13:0

43e minuut.
Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz passt de bal met de wreef. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 14%, FC SKRILLEX 86%.
Imapi FC - FC SKRILLEX 13:0

50e minuut.
Klink rent richting de bal. Klink geeft een lange en hoge pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 14:0

53e minuut.
de la Red Gutiérrez onderschept slim de pass. de la Red Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. Lázaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 15:0

55e minuut.
Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een lange en hoge pass. Chamorro kopt de bal weg. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Silva Linares heeft problemen om de bal te vangen. Klink is nu in balbezit. Klink passt de bal zonder na te denken. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink geeft een hoge lob. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Inworp. Mudo met de inworp. Calami geeft de bal voor. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 16:0

66e minuut.
López de la Fuente passt de bal met de wreef. Klink is nu in balbezit. Klink geeft een hoge lob. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 17:0

67e minuut.
Lázaro rent richting de bal. Lázaro geeft een lange en hoge pass. Klink kopt de bal weg. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 18:0

70e minuut.
Calami met een snelle inworp. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. Marrero kan de bal niet met de borst controleren. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chamorro met een harde bal richting middenveld. de la Red Gutiérrez kopt de bal weg. Sáenz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calami geeft een hoge lob. Abellón kopt de bal weg. Klink probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mudo met de inworp. Calami geeft de bal voor. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Calami geeft een hoge lob. Tejerina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáenz rent richting de bal. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 19:0

76e minuut.
Daar is Marrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal met de wreef. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tejerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 20:0

78e minuut.
Lázaro met een harde bal richting middenveld. Calami probeert de bal met de borst te controleren. Calami speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de la Red Gutiérrez onderschept slim de pass. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Mudo is nu in balbezit. Mudo geeft een hoge lob. Sáenz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz is nu in balbezit. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - FC SKRILLEX 21:0

89e minuut.
Klink met de inworp. Sáenz rent richting de bal. Sáenz met een sublieme pass. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 9%, FC SKRILLEX 91%.
Imapi FC - FC SKRILLEX 21:0