Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SKRILLEX Imapi FC
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 46.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Sáenz geeft de bal voor. Klungelig pakt Hernández Rodríguez de bal. Calami rent richting de bal. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Hernández Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Calami is nu in balbezit. Calami probeert naar een medespeler te passen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lázaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Perarnau is nu in balbezit. Klink verovert de bal door een tackle van achteren. Klink speelt de bal door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:1

5e minuut.
Klink speelt de bal door. Mudo rent richting de bal. Mudo passt de bal met de wreef. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lázaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Silva Linares kopt de bal weg. López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Klink geeft een lange en hoge pass. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lázaro trapt de bal weg van het doel. Marrero kopt de bal weg. Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marrero controleert de bal met de borst. Sáenz rent richting de bal. Sáenz speelt de bal door. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:2

10e minuut.
Klink geeft de bal voor. Abellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris heeft problemen om de bal te vangen. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Lázaro bokst de bal weg. Sáenz rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klink geeft een hoge lob. Kupris rent richting de bal. Abellón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abellón krijgt een gele kaart. Kupris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sáenz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:3

16e minuut.
Mudo heeft problemen om de bal te vangen. Mudo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pevida de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:4

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Abellón de bal onder controle te krijgen. Klink kopt de bal weg. Kupris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Calami is nu in balbezit. Calami passt de bal zonder na te denken. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dobrea geeft een lange en hoge pass. Marrero kopt de bal weg. Igweonu geeft de bal voor. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Mudo verovert de bal door een tackle van achteren. Mudo speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:5

24e minuut.
Tejerina rent richting de bal. Mudo speelt de bal door. Abellón rent richting de bal. Kupris verovert de bal door een tackle van achteren. Kupris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Sáenz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sáenz is nu in balbezit. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Calami de bal onder controle te krijgen. Silva Linares is nu in balbezit. Calami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calami krijgt een gele kaart. Silva Linares is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejerina met een snel genomen vrije trap. Pevida is nu in balbezit. Pevida geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz speelt de bal door. Daar is Kupris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:6

35e minuut.
Silva Linares kopt de bal weg. Calami heeft problemen om de bal te vangen. Calami geeft een hoge lob. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris schiet op doel. Lázaro bokst de bal weg. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mudo speelt de bal door. Calami heeft problemen om de bal te vangen. Calami speelt de bal door. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:7

39e minuut.
Tejerina bereikt de bal nog maar net als eerste. Calami verovert de bal door een tackle van achteren. Calami geeft een hoge lob. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Lázaro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pevida is nu in balbezit. Klink verovert de bal door een tackle van achteren. Klink probeert naar een medespeler te passen. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lázaro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:8

41e minuut.
Marrero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klink met een snelle inworp. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pevida rent richting de bal. Klink is nu in balbezit. Klink geeft de bal voor. Kupris is nu in balbezit. Kupris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klink geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lázaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 86%, Imapi FC 14%.
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:8

46e minuut.
Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Mudo rent richting de bal. Mudo passt de bal met de wreef. Kupris is nu in balbezit. Kupris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mudo zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupris rent richting de bal. Kupris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez geeft de bal voor. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Lázaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lázaro niet meer kan verder spelen. Llador komt het veld opgelopen.

50e minuut.
de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klink komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mudo kopt de bal weg. Kupris rent richting de bal. Kupris met een sublieme pass. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:9

54e minuut.
Kupris rent richting de bal. Kupris passt de bal met de wreef. Daar is Abellón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Kupris de bal. Kupris passt de bal zonder na te denken. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel. Llador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:10

60e minuut.
Concejo rent richting de bal. Concejo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marrero de bal. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:11

63e minuut.
Klink met de inworp. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrero begaat een overtreding. Marrero krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dobrea speelt de bal door. Kupris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tejerina rent richting de bal. Kupris is nu in balbezit. Kupris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáenz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejerina met de inworp. Mudo met een sublieme pass. Kupris rent richting de bal. Kupris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:12

71e minuut.
Concejo passt de bal zonder na te denken. Daar is Tejerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupris onderschept slim de pass. Kupris haalt uit met een fantastische trap. Abellón probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klink passt de bal in één keer door. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez met een sublieme pass. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:13

73e minuut.
Silva Linares speelt de bal door. Klungelig pakt Concejo de bal. Kupris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mudo passt de bal zonder na te denken. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink met een sublieme pass. Sáenz rent richting de bal. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:14

77e minuut.
Kupris is nu in balbezit. Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Kupris rent richting de bal. Kupris draait met de bal, schiet en ... Abellón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:15

79e minuut.
Llador met een harde bal richting middenveld. de la Red Gutiérrez probeert de bal met de borst te controleren. de la Red Gutiérrez speelt de bal door. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Perarnau probeert de bal met de borst te controleren. Klink rent richting de bal. Klink geeft een hoge lob. Kupris is nu in balbezit. Kupris geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abellón rent richting de bal. Abellón geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mudo neemt de hoekschop. Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:16

84e minuut.
Concejo rent richting de bal. Kupris onderschept slim de pass. Kupris met een sublieme pass. Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro geeft de bal voor. Daar is Sáenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Llador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SKRILLEX 83%, Imapi FC 17%.
FC SKRILLEX - Imapi FC 0:17