Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CDMirandés paupls
bandas Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pakizer speelt de bal door. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Inworp. Alpay met een snelle inworp. Drago geeft de bal voor. Jimenez Ortiz controleert de bal met de borst. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chaves met een snelle inworp. Kuldsaar rent richting de bal. Adelantado verovert de bal door een tackle van achteren. Adelantado geeft een hoge lob. Libera verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Libera met een harde bal richting middenveld. Drago is nu in balbezit. Drago probeert naar een medespeler te passen. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini passt de bal met de wreef. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel. Lamar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drago passt de bal zonder na te denken. Kuldsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuldsaar met een sublieme pass. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Conte de bal. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Conte de bal onder controle te krijgen. Anghelini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel. Lamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 2:0

21e minuut.
Rodríguez Durán speelt de bal door. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Jimenez Ortiz schiet op doel. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 3:0

26e minuut.
Lamar met een sublieme pass. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 4:0

33e minuut.
Rodríguez Durán passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuldsaar met de inworp. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 5:0

34e minuut.
Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Drago met een sublieme pass. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puigdemont de bal onder controle te krijgen. Lamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Andrinúa verovert de bal door een tackle van achteren. Andrinúa speelt de bal door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Drago passt de bal in één keer door. Anghelini is nu in balbezit. Puigdemont rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Jimenez Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini is nu in balbezit. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 6:0

44e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Puigdemont rent richting de bal. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 7:0

45e minuut.
Andrinúa met een sublieme pass. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini met een sublieme pass. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een lange en hoge pass. Lamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 18%, paupls 82%.
CDMirandés - paupls 7:0

48e minuut.
Conte geeft een lange en hoge pass. Villamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves rent richting de bal. Villamar onderschept slim de pass. Villamar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kuldsaar is nu in balbezit. Kuldsaar passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sánchez Moraga is nu in balbezit. Drago is nu in balbezit. Drago geeft de bal voor. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 8:0

56e minuut.
Valoyes probeert naar een medespeler te passen. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini passt de bal zonder na te denken. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Adelantado is nu in balbezit. Valoyes onderschept slim de pass. Valoyes speelt de bal door. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 9:0

60e minuut.
Klungelig pakt Kuldsaar de bal. Anghelini rent richting de bal. Puigdemont bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer passt de bal met de wreef. Conte probeert de bal met de borst te controleren. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pakizer is nu in balbezit. Pakizer met een sublieme pass. Anghelini heeft problemen om de bal te vangen. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Lamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 10:0

67e minuut.
Luján rent richting de bal. Alpay verovert de bal door een tackle van achteren. Alpay met een sublieme pass. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft de bal voor. Drago is nu in balbezit. Drago geeft een lange en hoge pass. Jimenez Ortiz rent richting de bal. De bal raakt de paal. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CDMirandés - paupls 11:0

78e minuut.
Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Conte probeert de bal aan de voet te houden. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kuldsaar met een sublieme pass. Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anghelini de bal. Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kuldsaar met een sublieme pass. Anghelini rent richting de bal. Pakizer geeft een hoge lob. Jimenez Ortiz rent richting de bal. Jimenez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrinúa de bal. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Valoyes kopt de bal weg. Sánchez Moraga is nu in balbezit. Jimenez Ortiz onderschept slim de pass. Anghelini is nu in balbezit. Anghelini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CDMirandés 17%, paupls 83%.
CDMirandés - paupls 11:0