Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edetanorum F.C Ronald Cumman
P442E Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Maó speelt de bal door. Klungelig pakt Hennessey de bal. Velázquez begaat een overtreding. Velázquez krijgt een gele kaart. Hennessey is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miranyan met een snel genomen vrije trap. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ... Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 1:0

9e minuut.
Louzán rent richting de bal. Louzán passt de bal met de wreef. Liñero heeft problemen om de bal te vangen. Maó onderschept slim de pass. Maó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Maó heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sanz rent richting de bal. Maó verovert de bal door een tackle van achteren. Maó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Irlandês de bal. Irlandês passt de bal in één keer door. Maó rent richting de bal. Maó draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barrena de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 3:0

14e minuut.
Irlandês met een sublieme pass. Miranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranyan passt de bal in één keer door. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hennessey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Irlandês rent richting de bal. Irlandês geeft de bal voor. Maó springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Puerta trapt de bal weg. Siembida met een sublieme pass. Maó is nu in balbezit. Maó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maó rent richting de bal. Maó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 4:0

22e minuut.
Fernández Sanz rent richting de bal. Irlandês onderschept slim de pass. Irlandês probeert naar een medespeler te passen. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó draait met de bal, schiet en ... Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Miranyan passt de bal zonder na te denken. Hennessey heeft problemen om de bal te vangen. Hennessey speelt de bal door. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel. Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 5:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Magdaleno de bal onder controle te krijgen. Siembida rent richting de bal. Siembida probeert naar een medespeler te passen. Maó is nu in balbezit. Maó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Siembida met een sublieme pass. Klungelig pakt Hennessey de bal. Hennessey met een sublieme pass. Maó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fernández Sanz is nu in balbezit. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês geeft een hoge lob. Maó is nu in balbezit. Maó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Solozábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 6:0

44e minuut.
Fernández Magdaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Irlandês verovert de bal door een tackle van achteren. Irlandês passt de bal zonder na te denken. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey draait met de bal, schiet en ... Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

45e minuut.
Inworp. Antonio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 16%, Ronald Cumman 84%.
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 6:0

46e minuut.
Irlandês onderschept slim de pass. Irlandês passt de bal in één keer door. Antonio rent richting de bal. Antonio draait met de bal, schiet en ... Solozábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Irlandês raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arsenescu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Arsenescu met een sublieme pass. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey passt de bal zonder na te denken. Antonio is nu in balbezit. Antonio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Hennessey heeft problemen om de bal te vangen. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Antonio rent richting de bal. Antonio schiet op doel. Puerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Barrena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siembida met de inworp. Hennessey rent richting de bal. Hennessey geeft een lange en hoge pass. Puerta bokst de bal weg. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 7:0

55e minuut.
Klungelig pakt Arsenescu de bal. Arsenescu met een sublieme pass. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ... Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 8:0

60e minuut.
Siembida speelt de bal door. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio passt de bal in één keer door. Hennessey is nu in balbezit. Hennessey geeft een hoge lob. Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey draait met de bal, schiet en ... Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Varnaliev passt de bal in één keer door. Miranyan is nu in balbezit. Miranyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Antonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 9:0

73e minuut.
Siembida rent richting de bal. Siembida speelt de bal door. Arsenescu met een sublieme pass. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 10:0

75e minuut.
Fernández Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Puerta trapt de bal weg. Daar is Louzán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siembida probeert naar een medespeler te passen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 11:0

80e minuut.
Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Hennessey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennessey passt de bal met de wreef. Antonio is nu in balbezit. Antonio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hennessey is nu in balbezit. Hennessey geeft een lange en hoge pass. Antonio rent richting de bal. Antonio haalt uit met een fantastische trap. Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Antonio passt de bal met de wreef. Arsenescu rent richting de bal. Barrena verovert de bal door een tackle van achteren. Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. Antonio draait met de bal, schiet en ... Puerta bokst de bal weg. Daar is Solozábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edetanorum F.C 18%, Ronald Cumman 82%.
Edetanorum F.C - Ronald Cumman 11:0