Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudolet F.C Inter Turó FC
Cudolet Tactiek Gallardo
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 39.5
matig Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Mauês verovert de bal door een tackle van achteren. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Inworp. Hodkovička met een snelle inworp. Albrecht rent richting de bal. Enériz onderschept slim de pass. Enériz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Doncu speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička speelt de bal door. Enériz rent richting de bal. Enériz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Swadźba schiet op doel. Klungelig pakt Tarailo de bal. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valverde de bal onder controle te krijgen. Figas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Mauês rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grigorov. Grigorov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mauês met een sublieme pass. Enériz rent richting de bal. Enériz passt de bal in één keer door. Swadźba rent richting de bal. Swadźba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doncu passt de bal in één keer door. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Inter Turó FC 0:1

27e minuut.
Audytor rent richting de bal. Audytor passt de bal zonder na te denken. Enériz is nu in balbezit. Swadźba rent richting de bal. Swadźba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Inter Turó FC 0:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmatiuk met een snelle inworp. Swadźba speelt de bal door. Enériz rent richting de bal. Enériz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doncu passt de bal in één keer door. Daar is Hodkovička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodkovička speelt de bal door. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Figas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mauês passt de bal zonder na te denken. Szmatiuk heeft problemen om de bal te vangen. Szmatiuk met een sublieme pass. Enériz rent richting de bal. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Figas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 70%, Inter Turó FC 30%.
Cudolet F.C - Inter Turó FC 0:2

49e minuut.
Tarailo geeft een lange en hoge pass. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Bogdanović speelt de bal door. Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Swadźba draait met de bal, schiet en ... Figas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Marcisz is nu in balbezit. Mauês onderschept slim de pass. Mauês passt de bal zonder na te denken. Enériz is nu in balbezit. Enériz haalt uit met een fantastische trap. Figas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Negro is nu in balbezit. Negro met een sublieme pass. Enériz speelt de bal door. Swadźba is nu in balbezit. Swadźba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk passt de bal met de wreef. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Enériz is nu in balbezit. Enériz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudolet F.C - Inter Turó FC 0:3

83e minuut.
Inworp. Hodkovička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Hodkovička geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valverde geeft de bal voor. Inworp. Hodkovička met een snelle inworp. Enériz rent richting de bal. Enériz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hodkovička met een sublieme pass. Klungelig pakt Enériz de bal. Enériz speelt de bal door. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Swadźba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudolet F.C 67%, Inter Turó FC 33%.
Cudolet F.C - Inter Turó FC 0:3