Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tango sc Inter Turó FC
Normal Tactiek Gallardo
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 30.1
poor Schieten average
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Argüelles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Caballero rent richting de bal. Sánchez Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iznata geeft een lange en hoge pass. Doncu kopt de bal weg. Sánchez Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Caballero is nu in balbezit. Sánchez Caballero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Negro passt de bal met de wreef. Szmatiuk speelt de bal door. Audytor speelt de bal door. Argüelles heeft problemen om de bal te vangen. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doncu onderschept slim de pass. Doncu probeert naar een medespeler te passen. Audytor met een sublieme pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles draait met de bal, schiet en ... Huerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Caballero rent richting de bal. Sánchez Caballero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Mendiguren geeft de bal voor. Inworp. Negro met de inworp. Sánchez Caballero is nu in balbezit. Sánchez Caballero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Audytor is nu in balbezit. Audytor passt de bal in één keer door. Szmatiuk geeft de bal voor. Argüelles kopt de bal weg. Sánchez Montoya heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Audytor probeert naar een medespeler te passen. Picasso probeert naar een medespeler te passen. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. Huerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Inter Turó FC 0:1

35e minuut.
Matilla speelt de bal door. Picasso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Argüelles. Argüelles krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mauês is nu in balbezit. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Daar is Negro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauês rent richting de bal. Mauês met een sublieme pass. Paal! Huerta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Audytor geeft de bal voor. Sánchez Caballero kopt de bal weg. del Barrio heeft problemen om de bal te vangen. Argüelles rent richting de bal. Argüelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mauês bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Audytor met een sublieme pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles schiet op doel. Huerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 76%, Inter Turó FC 24%.
Tango sc - Inter Turó FC 0:1

64e minuut.
Sánchez Montoya rent richting de bal. Sánchez Montoya geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mendiguren de bal. Sánchez Caballero rent richting de bal. Sánchez Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Mauês heeft problemen om de bal te vangen. Mauês probeert naar een medespeler te passen. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Inter Turó FC 0:2

81e minuut.
Sánchez Caballero onderschept slim de pass. Sánchez Caballero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt del Barrio de bal. Mauês rent richting de bal. Mauês haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Sabrosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negro bereikt de bal nog maar net als eerste. Negro probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Caballero rent richting de bal. Sánchez Caballero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tango sc - Inter Turó FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tango sc 79%, Inter Turó FC 21%.
Tango sc - Inter Turó FC 0:3