Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chillipocket IES. Pau Vila
Normal Tactiek Remuntada
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 29.1
poor Schieten solid
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Tabuenka passt de bal met de wreef. García Menéndez is nu in balbezit. García Menéndez passt de bal in één keer door. Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Garitano onderschept slim de pass. Garitano passt de bal met de wreef. Doncel-Varcárcel rent richting de bal. Doncel-Varcárcel draait met de bal, schiet en ... González Menéndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - IES. Pau Vila 1:0

19e minuut.
González Menéndez trapt de bal weg van het doel. Torres Ruiz controleert de bal met de borst. Torres Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Costanilla rent richting de bal. Costanilla passt de bal met de wreef. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... Zamarripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Platas rent richting de bal. Platas geeft een hoge lob. Berendei met een sublieme pass. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chillipocket - IES. Pau Vila 1:1

45e minuut.
Cherubino rent richting de bal. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo met een sublieme pass. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kłopotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłopotek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 43%, IES. Pau Vila 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chillipocket - IES. Pau Vila 1:1

48e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costanilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gonzalvo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kłopotek onderschept slim de pass. Kłopotek passt de bal met de wreef. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei draait met de bal, schiet en ... Zamarripa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chillipocket - IES. Pau Vila 1:2

69e minuut.
Torres Ruiz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kłopotek de bal onder controle te krijgen. Melgar geeft een hoge lob. Doncel-Varcárcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncel-Varcárcel schiet op doel. González Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei speelt de bal door. Gonzalvo heeft problemen om de bal te vangen. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zamarripa trapt de bal weg. Costanilla rent richting de bal. Tabuenka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Costanilla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chillipocket 40%, IES. Pau Vila 60%.
Chillipocket - IES. Pau Vila 1:2