Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absalon FC persibaya
451 Tactiek renosssssss
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 42.5
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Forgó rent richting de bal. Forgó probeert naar een medespeler te passen. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:1

5e minuut.
Socorro Trujillo kan de bal niet met de borst controleren. Higgins rent richting de bal. de Quintana Dalmau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Quintana Dalmau krijgt een gele kaart. Higgins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Higgins legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:2

5e minuut.
Ziganda is nu in balbezit. Ziganda passt de bal met de wreef. Bahamonte rent richting de bal. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Alliati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliati probeert naar een medespeler te passen. Aloğlu rent richting de bal. Aloğlu geeft de bal voor. Higgins rent richting de bal. Paal!

19e minuut.
Daar is Chorąży, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorąży geeft een hoge lob. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Quintana Dalmau de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chorąży passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal in één keer door. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Coello trapt de bal weg. Klonowski geeft de bal voor. Alliati geeft de bal voor. Higgins rent richting de bal. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:3

29e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży passt de bal in één keer door. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Higgins is nu in balbezit. de Quintana Dalmau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Quintana Dalmau krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Higgins raakt geblesseerd tijdens het duel. Higgins kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Coello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coello trapt de bal weg. Alliati kopt de bal weg. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ziganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aloğlu met een sublieme pass. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Coello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Alliati geeft een hoge lob. Chorąży kopt de bal weg. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gay de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży passt de bal in één keer door. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Coello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 81%, persibaya 19%.
Absalon FC - persibaya 0:3

51e minuut.
Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Tomecki onderschept slim de pass. Gámiz probeert naar een medespeler te passen. Maté rent richting de bal. Maté draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bogdea trapt de bal weg van het doel. Chorąży kopt de bal weg. Daar is Aloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Coello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Forgó rent richting de bal. Forgó geeft de bal voor. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Higgins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:4

56e minuut.
Forgó kopt de bal weg. Klungelig pakt Gay de bal. Higgins is nu in balbezit. Higgins schiet op doel. Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:5

60e minuut.
Alliati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliati met een sublieme pass. Klungelig pakt Higgins de bal. Chorąży bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ferrao geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alliati de bal. Alliati passt de bal zonder na te denken. Higgins rent richting de bal. Higgins schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ziganda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloğlu onderschept slim de pass. Aloğlu geeft een lange en hoge pass. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:6

84e minuut.
Chorąży rent richting de bal. Chorąży passt de bal in één keer door. Aloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Aloğlu draait met de bal, schiet en ... Coello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absalon FC - persibaya 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absalon FC 71%, persibaya 29%.
Absalon FC - persibaya 0:7