Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Neila F.C.
Promote Tactiek prueba
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.9 gemiddelde waardering 43.3
redelijk Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Neila F.C. 0:1

10e minuut.
Călinescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Díaz de Gereñu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Väisänen probeert naar een medespeler te passen. Rywczak controleert de bal met de borst. Rywczak met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki kan de bal niet met de borst controleren. Trzebicki passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Milewicz speelt de bal door. Knight kopt de bal weg. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 53%, Neila F.C. 47%.
LLION C.F. - Neila F.C. 0:1

50e minuut.
Väisänen rent richting de bal. Väisänen passt de bal in één keer door. Benítez met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hass onderschept slim de pass. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal met de wreef. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 45%, Neila F.C. 55%.
LLION C.F. - Neila F.C. 0:1