Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. LLION C.F.
def Tactiek Promote
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 43.1
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Knight is nu in balbezit. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki schiet op doel. Urrutia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - LLION C.F. 1:0

5e minuut.
Peneda bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia Díaz maakt een afschuwelijke overtreding. Valencia Díaz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Valencia Díaz met een sublieme pass. Berendei geeft een lange en hoge pass. Ambrus controleert de bal met de borst. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - LLION C.F. 2:0

9e minuut.
Berendei speelt de bal door. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal met de wreef. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Peneda geeft de bal voor. Benítez kopt de bal weg. Gia Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler onderschept slim de pass. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Milewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Valencia Díaz onderschept slim de pass. Valencia Díaz probeert naar een medespeler te passen. Rywczak geeft een hoge lob. Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - LLION C.F. 3:0

30e minuut.
Cheberyachko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peneda. Cheberyachko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crusat komt bij de bal en schiet. Milewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - LLION C.F. 3:1

41e minuut.
Peneda met de inworp. Valencia Díaz rent richting de bal. Steccanella maakt een afschuwelijke overtreding. Steccanella krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Steccanella de bal. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 42%, LLION C.F. 58%.
Neila F.C. - LLION C.F. 3:1

46e minuut.
Muñoz Escuín onderschept slim de pass. Steccanella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia Díaz. Valencia Díaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

47e minuut.
Peneda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Väisänen is nu in balbezit. Väisänen passt de bal in één keer door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Urrutia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Peneda met de inworp. Väisänen speelt de bal door. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Utasi rent richting de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ambrus geeft een hoge lob. Cheberyachko kopt de bal weg. Klungelig pakt Peneda de bal. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 27%, LLION C.F. 73%.
Neila F.C. - LLION C.F. 3:1