Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Puente de Hierro Error Grave
Normal Tactiek Error13
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 38.2
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Buades Crespí onderschept slim de pass. Téllez Sánchez rent richting de bal. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guitart de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:1

9e minuut.
Pino Zamorano verovert de bal door een tackle van achteren. Pino Zamorano speelt de bal door. Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí haalt uit met een fantastische trap. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zuluaga met een sublieme pass. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo speelt de bal door. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fuentes geeft de bal voor. Inworp. Miñarro met een snelle inworp. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:2

16e minuut.
Doeltrap. Fáez trapt de bal weg. Buades Crespí kopt de bal weg. Téllez Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Pumarejo met een snelle inworp. Zuluaga geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Buades Crespí rent richting de bal. Buades Crespí probeert naar een medespeler te passen. Pumarejo rent richting de bal. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Téllez Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñarro met een snelle inworp. Barrasa speelt de bal door. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:3

29e minuut.
Pino Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrasa onderschept slim de pass. Barrasa passt de bal met de wreef. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:4

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pumarejo zal de hoekschop nemen. Barrasa geeft een lange en hoge pass. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez schiet op doel. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miñarro met de inworp. Barrasa is nu in balbezit. Barrasa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 86%, Error Grave 14%.
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:4

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Montoliú rent richting de bal. Areda bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia onderschept slim de pass. Montoliú rent richting de bal. Montoliú draait met de bal, schiet en ... Paal! Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Buades Crespí onderschept slim de pass. Buades Crespí speelt de bal door. Téllez Sánchez rent richting de bal. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guitart de bal onder controle te krijgen. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Guitart is nu in balbezit. Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Zuluaga passt de bal in één keer door. Téllez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Téllez Sánchez probeert de bal met de borst te controleren. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez Sánchez is nu in balbezit. Téllez Sánchez draait met de bal, schiet en ... Cía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:5

74e minuut.
de la Guardia rent richting de bal. de la Guardia geeft de bal voor. Fáez heeft problemen om de bal te vangen. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuluaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 82%, Error Grave 18%.
U.D. Puente de Hierro - Error Grave 0:5