Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño jessy
inicial Tactiek Medio rombo
66% Balbezit 34%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 14.7
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ydens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gagstetter heeft problemen om de bal te vangen. Igoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Aranzubia rent richting de bal. Ydens onderschept slim de pass. Ydens met een sublieme pass. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Plata met de inworp. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Drumev geeft een hoge lob. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís passt de bal zonder na te denken. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev haalt uit met een fantastische trap. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 1:0

19e minuut.
Ydens passt de bal met de wreef. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Merisio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ćustić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćustić geeft een lange en hoge pass. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 2:0

24e minuut.
Pajarón speelt de bal door. Aranzubia bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio onderschept slim de pass. Daar is Merisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Mariño met een sublieme pass. Gagstetter is nu in balbezit. Gagstetter speelt de bal door. Klungelig pakt Ydens de bal. Ydens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Aranzubia kopt de bal weg. Klungelig pakt Solís de bal. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 3:0

32e minuut.
Jiménez Bautista met een sublieme pass. Gagstetter met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. Mariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 4:0

34e minuut.
Gagstetter is nu in balbezit. Gagstetter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aranzubia de bal. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Mariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 5:0

44e minuut.
Bravo Suárez kopt de bal weg. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter passt de bal in één keer door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Mariño bokst de bal weg. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 45%, jessy 55%.
Jarrapedaleño - jessy 6:0

51e minuut.
Ćustić speelt de bal door. Merisio is nu in balbezit. Jiménez Bautista is nu in balbezit. Merisio onderschept slim de pass. Merisio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Aranzubia kopt de bal weg. Klungelig pakt Gagstetter de bal. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap. Mariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Igoa rent richting de bal. Ydens verovert de bal door een tackle van achteren. Ydens met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mariño trapt de bal weg van het doel. Bravo Suárez kopt de bal weg. Drumev rent richting de bal. Drumev schiet op doel. Mariño probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bravo Suárez met een sublieme pass. Plata is nu in balbezit. Plata probeert naar een medespeler te passen. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 7:0

75e minuut.
Gagstetter passt de bal met de wreef. Drumev is nu in balbezit. Drumev passt de bal met de wreef. Daar is Merisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zapędowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gagstetter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagstetter speelt de bal door. Moral is nu in balbezit. Moral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Solís kopt de bal weg. Gagstetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagstetter geeft een hoge lob. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel. Mariño bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - jessy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 43%, jessy 57%.
Jarrapedaleño - jessy 8:0