Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave Neila F.C.
Error13 Tactiek def
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Călinescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Väisänen geeft een lange en hoge pass. Rywczak kopt de bal weg. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Guardia rent richting de bal. Trzebicki onderschept slim de pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Coroba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki passt de bal in één keer door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Coroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - Neila F.C. 0:1

20e minuut.
Berendei geeft de bal voor. Coroba speelt de bal door. Väisänen kopt de bal weg. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Buades Crespí passt de bal met de wreef. Poblador geeft een lange en hoge pass. Rywczak kopt de bal weg. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Coroba bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki passt de bal in één keer door. Daar is de la Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 68%, Neila F.C. 32%.
Error Grave - Neila F.C. 0:1

46e minuut.
Daar is Barrasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Călinescu geeft een hoge lob. Rywczak kopt de bal weg. Sancho is nu in balbezit. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rywczak met een snelle inworp. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei met een sublieme pass. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 67%, Neila F.C. 33%.
Error Grave - Neila F.C. 0:1