Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. Error Grave
def Tactiek Error13
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Rywczak rent richting de bal. Rywczak passt de bal met de wreef. Utasi met een sublieme pass. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Valencia Díaz geeft de bal voor. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Kiên probeert naar een medespeler te passen. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. Coroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Trzebicki probeert de bal met de borst te controleren. Barrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzebicki. Trzebicki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak met een sublieme pass. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Coroba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Error Grave 1:0

19e minuut.
Rywczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Utasi de bal. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. Coroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Error Grave 2:0

20e minuut.
Pumarejo rent richting de bal. Väisänen is nu in balbezit. Väisänen geeft de bal voor. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rywczak passt de bal met de wreef. Daar is Valencia Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia Díaz met een sublieme pass. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. Coroba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Error Grave 3:0

35e minuut.
Poblador geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Väisänen rent richting de bal. Väisänen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 30%, Error Grave 70%.
Neila F.C. - Error Grave 3:0

47e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñarro begaat een overtreding. Berendei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gia Kiên met een snel genomen vrije trap. Utasi kan de bal niet met de borst controleren. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Error Grave 4:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Berendei passt de bal met de wreef. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... Alegría maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Rywczak heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert de la Guardia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Berendei met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi passt de bal in één keer door. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Trzebicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Valencia Díaz probeert naar een medespeler te passen. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal in één keer door. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal met de wreef. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Peneda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Utasi rent richting de bal. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - Error Grave 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 38%, Error Grave 62%.
Neila F.C. - Error Grave 5:0