Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Puente de Hierro LLION C.F.
Normal Tactiek Promote
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 40.6
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Cheberyachko kopt de bal weg. Daar is Shefler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz de Gereñu is nu in balbezit. Díaz de Gereñu geeft een lange en hoge pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Cía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Lemos rent richting de bal. Pino Zamorano verovert de bal door een tackle van achteren. Pino Zamorano passt de bal zonder na te denken. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cía met een sublieme pass. Benítez kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Pertierra de bal. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Benítez speelt de bal door. Rosano is nu in balbezit. Cheberyachko onderschept slim de pass. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez passt de bal in één keer door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 0:1

18e minuut.
Montoliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Lemos met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guitart de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benítez onderschept slim de pass. Benítez geeft een lange en hoge pass. Daar is Guitart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Cía bokst de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fernández Pertierra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz de Gereñu met de inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pino Zamorano passt de bal met de wreef. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Rosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos onderschept slim de pass. Lemos passt de bal met de wreef. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Muñoz Escuín met de inworp. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Shefler is nu in balbezit. Shefler schiet op doel. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 0:2

38e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino Zamorano onderschept slim de pass. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Areda rent richting de bal. Lemos onderschept slim de pass. Lemos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cía trapt de bal weg van het doel. Benítez kopt de bal weg. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Areda rent richting de bal. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 88%, LLION C.F. 12%.
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 0:2

47e minuut.
Daar is López Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos speelt de bal door. Rosano is nu in balbezit. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Shefler verovert de bal door een tackle van achteren. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 0:3

53e minuut.
Areda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montoliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Cía bokst de bal weg. Cía probeert naar een medespeler te passen. Benítez kopt de bal weg. Shefler is nu in balbezit. Shefler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Muñoz Escuín met de inworp. López Ramos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Shefler de bal onder controle te krijgen. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fernández Pertierra heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitart is nu in balbezit. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Muñoz Escuín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos geeft een hoge lob. Cheberyachko springt en kopt de bal. Cía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 0:4

73e minuut.
Ambrus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colsa Albendea met de inworp. Areda rent richting de bal. Areda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 1:4

77e minuut.
Guitart met een harde bal richting middenveld. Muñoz Escuín kopt de bal weg. Fáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 1:5

82e minuut.
Montoliú probeert naar een medespeler te passen. Areda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pino Zamorano is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Benítez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Shefler de bal. Shefler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 1:6

89e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guitart de bal. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Shefler de bal. Shefler passt de bal in één keer door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 85%, LLION C.F. 15%.
U.D. Puente de Hierro - LLION C.F. 1:6