Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
daniel bustos rubio Jarrapedaleño
Normal Tactiek inicial
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 33.4
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens geeft de bal voor. Debón heeft problemen om de bal te vangen. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap. López Plata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens probeert naar een medespeler te passen. Plata speelt de bal door. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:1

12e minuut.
Sciortino met een sublieme pass. Güiza is nu in balbezit. Plata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plata krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Valdés begaat een overtreding. Sciortino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sciortino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:2

22e minuut.
Ćustić passt de bal in één keer door. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio passt de bal in één keer door. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sciortino passt de bal in één keer door. Drumev rent richting de bal. Debón rent richting de bal. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Sciortino onderschept slim de pass. Sciortino probeert naar een medespeler te passen. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... Merisio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens passt de bal in één keer door. Merisio is nu in balbezit. Merisio schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sciortino passt de bal in één keer door. Ydens rent richting de bal. Ydens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Merisio de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sciortino passt de bal met de wreef. Coronil heeft problemen om de bal te vangen. Sciortino maakt een afschuwelijke overtreding. Sciortino krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Plata met de inworp. Sciortino met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 67%, Jarrapedaleño 33%.
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:3

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Plata met een harde bal richting middenveld. Plata kopt de bal weg. Drumev rent richting de bal. Drumev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:4

56e minuut.
Sciortino rent richting de bal. Sciortino passt de bal met de wreef. Debón is nu in balbezit. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:5

57e minuut.
Klungelig pakt Drumev de bal. Coronil bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev onderschept slim de pass. Drumev geeft de bal voor. Plata geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:6

66e minuut.
Sciortino kopt de bal weg. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata probeert naar een medespeler te passen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:7

67e minuut.
Daar is Rodríguez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez García geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata met de inworp. Drumev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Plata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sciortino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciortino met een sublieme pass. Klungelig pakt Drumev de bal. Drumev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Güiza rent richting de bal. Nowosielski onderschept slim de pass. Nowosielski geeft de bal voor. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ydens geeft een hoge lob. Trullen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drumev is nu in balbezit. Drumev schiet op doel. Sciortino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Ydens met een snelle inworp. Sciortino probeert naar een medespeler te passen. Plata is nu in balbezit. Plata passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:8

85e minuut.
Ydens rent richting de bal. Ydens met een sublieme pass. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... López Plata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Debón kopt de bal weg. Plata met een sublieme pass. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev schiet op doel. Debón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: daniel bustos rubio 70%, Jarrapedaleño 30%.
daniel bustos rubio - Jarrapedaleño 0:9