Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jarrapedaleño daniel bustos rubio
inicial Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Motta rent richting de bal. Gagstetter onderschept slim de pass. Plata speelt de bal door. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. López Plata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata met een snelle inworp. Gagstetter geeft de bal voor. Merisio is nu in balbezit. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 2:0

23e minuut.
Gagstetter geeft een hoge lob. Debón kopt de bal weg. Bargos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Plata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drumev de bal. Drumev passt de bal met de wreef. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 3:0

27e minuut.
Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio rent richting de bal. Merisio passt de bal met de wreef. Daar is Drumev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drumev schiet op doel. López Plata bokst de bal weg.

29e minuut.
Gagstetter geeft een hoge lob. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo maakt een afschuwelijke overtreding. Figaredo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Drumev onderschept slim de pass. Fernández Fidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata is nu in balbezit. Plata geeft de bal voor. Merisio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 4:0

33e minuut.
Güiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev geeft de bal voor. Merisio rent richting de bal. Merisio haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plata zal de hoekschop nemen. Drumev kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Ydens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ydens met een sublieme pass. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drumev is nu in balbezit. Drumev haalt uit met een fantastische trap. López Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev haalt uit met een fantastische trap. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 36%, daniel bustos rubio 64%.
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 4:0

47e minuut.
Gagstetter speelt de bal door. Ydens rent richting de bal. Ydens met een sublieme pass. Merisio is nu in balbezit. Merisio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gagstetter met een sublieme pass. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev speelt de bal door. Merisio heeft problemen om de bal te vangen. Merisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ćustić passt de bal in één keer door. Gagstetter is nu in balbezit. Gagstetter speelt de bal door. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Romeu kopt de bal weg. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Plata is nu in balbezit. Plata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bargos rent richting de bal. Gagstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter met een sublieme pass. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Merisio rent richting de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Plata bokst de bal weg.

60e minuut.
Zapędowski passt de bal in één keer door. Ydens is nu in balbezit. Ydens geeft een hoge lob. Drumev rent richting de bal. Drumev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valdés heeft problemen om de bal te vangen. Ydens rent richting de bal. Valdés rent richting de bal. Ydens onderschept slim de pass. Ydens geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel. López Plata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Plata trapt de bal weg. Plata kopt de bal weg. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 5:0

66e minuut.
Gagstetter speelt de bal door. Plata rent richting de bal. Plata speelt de bal door. Drumev is nu in balbezit. Drumev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romeu de bal. Merisio rent richting de bal. Merisio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 6:0

71e minuut.
Merisio geeft een hoge lob. Doeltrap. Romeu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Plata de bal. Plata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Valdés rent richting de bal. Gagstetter verovert de bal door een tackle van achteren. Gagstetter probeert naar een medespeler te passen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. López Plata met een harde bal richting middenveld. Plata kopt de bal weg. Klungelig pakt Merisio de bal. Merisio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ydens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Debón de bal. Romeu rent richting de bal. Merisio verovert de bal door een tackle van achteren. Merisio draait met de bal, schiet en ... López Plata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 7:0

82e minuut.
Trullen geeft een hoge lob. Plata kopt de bal weg. Drumev is nu in balbezit. Drumev geeft de bal voor. Merisio maakt een snoekduik en kopt de bal. López Plata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zapędowski onderschept slim de pass. Gagstetter is nu in balbezit. Gagstetter passt de bal in één keer door. Drumev rent richting de bal. Drumev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 8:0

89e minuut.
Gagstetter is nu in balbezit. Gagstetter geeft de bal voor. Daar is Debón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Merisio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrapedaleño 15%, daniel bustos rubio 85%.
Jarrapedaleño - daniel bustos rubio 9:0