Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Españolines jessy
Normal Tactiek Medio rombo
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 13.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Barbará heeft problemen om de bal te vangen. Moral is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbará. Moral raakt geblesseerd tijdens het duel. Moral wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Coroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradera verovert de bal door een tackle van achteren. Fradera passt de bal met de wreef. Moral is nu in balbezit. Moral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fernández Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Coroba rent richting de bal. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Españolines - jessy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 57%, jessy 43%.
Españolines - jessy 0:1

46e minuut.
Solís probeert de bal aan de voet te houden. Pajarón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruano Delgado. Ruano Delgado krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jiménez Bautista passt de bal zonder na te denken. Aranzubia rent richting de bal. Ruano Delgado is nu in balbezit. Raset rent richting de bal. Raset schiet op doel. Mariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mairata Gual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Rivas. García Rivas krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fradera rent richting de bal. Bravo Suárez rent richting de bal. Bravo Suárez geeft de bal voor. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral haalt uit met een fantastische trap. Rico Íñiguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Inworp. Bravo Suárez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroba draait met de bal, schiet en ... Rico Íñiguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Españolines 67%, jessy 33%.
Españolines - jessy 0:1