Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jessy Españolines
Medio rombo Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
13.5 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Moral rent richting de bal. Barbará onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Moreno. Fernández Moreno krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Aranzubia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morón Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. Raset rent richting de bal. Raset draait met de bal, schiet en ... Mariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jessy - Españolines 0:1

27e minuut.
Almunia geeft een lange en hoge pass. García Rivas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Moreno. Fernández Moreno krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 46%, Españolines 54%.
jessy - Españolines 0:1

50e minuut.
Figueiras kopt de bal weg. Bravo Suárez kan de bal niet met de borst controleren. Bravo Suárez geeft een lange en hoge pass. Raset is nu in balbezit. Raset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Igoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoa met een sublieme pass. García Rivas met een sublieme pass. Tapia rent richting de bal. Tapia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pajarón rent richting de bal. Pajarón geeft een lange en hoge pass. Tapia probeert de bal aan de voet te houden. Moral bereikt de bal nog maar net als eerste. Moral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jessy - Españolines 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jessy 47%, Españolines 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jessy - Españolines 1:1