Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LLION C.F. Error Grave
Promote Tactiek Error13
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Crusat passt de bal in één keer door. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight geeft de bal voor. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 1:0

10e minuut.
Poblador geeft een lange en hoge pass. Inworp. Díaz de Gereñu met de inworp. Shefler geeft een hoge lob. Cheberyachko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 2:0

16e minuut.
Cheberyachko speelt de bal door. López Ramos rent richting de bal. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Shefler rent richting de bal. Shefler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barrasa probeert naar een medespeler te passen. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ambrus de bal onder controle te krijgen. Urrutia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 2:1

21e minuut.
Poblador geeft de bal voor. Daar is Zuluaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemos rent richting de bal. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Muñoz Escuín met een snelle inworp. López Ramos geeft een hoge lob. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ... Coroba bokst de bal weg.

31e minuut.
Pumarejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Buades Crespí probeert naar een medespeler te passen. Presas Renom is nu in balbezit. Presas Renom schiet op doel. Urrutia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Muñoz Escuín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Ramos rent richting de bal. López Ramos geeft de bal voor. Shefler is nu in balbezit. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Coroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 27%, Error Grave 73%.
LLION C.F. - Error Grave 2:1

46e minuut.
Alegría komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ambrus met een sublieme pass. Lemos rent richting de bal. Lemos speelt de bal door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Buades Crespí bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez met een sublieme pass. López Ramos speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 3:1

58e minuut.
Klungelig pakt López Ramos de bal. López Ramos passt de bal in één keer door. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Benítez de bal. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... de la Guardia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 4:1

62e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez met een sublieme pass. de la Guardia rent richting de bal. Cheberyachko verovert de bal door een tackle van achteren. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 5:1

68e minuut.
Shefler geeft een lange en hoge pass. Chávez heeft problemen om de bal te vangen. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 6:1

72e minuut.
Poblador geeft een hoge lob. Shefler is nu in balbezit. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 7:1

75e minuut.
Alegría met een sublieme pass. Díaz de Gereñu kopt de bal weg. de la Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko onderschept slim de pass. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Poblador geeft een lange en hoge pass. Muñoz Escuín is nu in balbezit. Muñoz Escuín passt de bal met de wreef. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LLION C.F. - Error Grave 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LLION C.F. 35%, Error Grave 65%.
LLION C.F. - Error Grave 8:1