Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Error Grave LLION C.F.
Error13 Tactiek Promote
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 45
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Miñarro passt de bal zonder na te denken. Knight rent richting de bal. Knight geeft de bal voor. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buades Crespí kopt de bal weg. Díaz de Gereñu kan de bal niet met de borst controleren. Díaz de Gereñu geeft een hoge lob. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shefler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Presas Renom is nu in balbezit. Knight tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Poblador kopt de bal weg. Buades Crespí met een sublieme pass. López Ramos met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko haalt uit met een fantastische trap. Coroba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sancho probeert de bal aan de voet te houden. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Coroba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Sancho probeert de bal met de borst te controleren. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - LLION C.F. 0:1

37e minuut.
López Ramos met een sublieme pass. Shefler speelt de bal door. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko draait met de bal, schiet en ... Coroba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - LLION C.F. 0:2

42e minuut.
Inworp. Miñarro met een snelle inworp. Barrasa speelt de bal door. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Alegría komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 66%, LLION C.F. 34%.
Error Grave - LLION C.F. 0:2

50e minuut.
Crusat is nu in balbezit. Buades Crespí verovert de bal door een tackle van achteren. Buades Crespí speelt de bal door. Presas Renom bereikt de bal nog maar net als eerste. Presas Renom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Téllez Sánchez komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Díaz de Gereñu met de inworp. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pumarejo zijn tegenspeler op de grond. Shefler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Crusat passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko passt de bal in één keer door. Shefler rent richting de bal. Shefler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barrasa passt de bal zonder na te denken. Lemos is nu in balbezit. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Shefler rent richting de bal. Pumarejo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pumarejo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cheberyachko met een sublieme pass. Shefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Shefler met een sublieme pass. Cheberyachko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheberyachko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - LLION C.F. 0:3

79e minuut.
Benítez passt de bal zonder na te denken. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos passt de bal zonder na te denken. Cheberyachko rent richting de bal. Cheberyachko schiet op doel. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal met de wreef. Cheberyachko is nu in balbezit. Cheberyachko schiet op doel. Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Error Grave - LLION C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Error Grave 67%, LLION C.F. 33%.
Error Grave - LLION C.F. 0:4