Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neila F.C. U.D. Puente de Hierro
def Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Fáez verovert de bal door een tackle van achteren. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi is nu in balbezit. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Călinescu passt de bal met de wreef. Utasi rent richting de bal. Utasi passt de bal met de wreef. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 1:0

6e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Rywczak met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. Cía probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Trzebicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Utasi de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ... Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki speelt de bal door. Rosano is nu in balbezit. Utasi onderschept slim de pass. Utasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cía trapt de bal weg van het doel. Utasi probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 2:0

13e minuut.
Peneda met de inworp. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 3:0

18e minuut.
Gecaj met een sublieme pass. Peneda met een sublieme pass. Pino Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki verovert de bal door een tackle van achteren. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trzebicki de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 4:0

22e minuut.
Călinescu probeert naar een medespeler te passen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak speelt de bal door. Klungelig pakt Utasi de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Utasi heeft problemen om de bal te vangen. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trzebicki de bal. Trzebicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fáez met een harde bal richting middenveld. Călinescu kopt de bal weg. Trzebicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Călinescu met een sublieme pass. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki passt de bal zonder na te denken. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fáez heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Guitart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rywczak met de inworp. Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een hoge lob. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cía probeert naar een medespeler te passen. Rywczak met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Călinescu is nu in balbezit. Călinescu passt de bal met de wreef. Trzebicki rent richting de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 18%, U.D. Puente de Hierro 82%.
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 5:0

46e minuut.
Rosano geeft een hoge lob. Rywczak controleert de bal met de borst. Rywczak passt de bal in één keer door. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pino Zamorano rent richting de bal. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trzebicki kopt de bal weg. Utasi probeert de bal aan de voet te houden. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzebicki rent richting de bal. Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Rywczak geeft een lange en hoge pass. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Pino Zamorano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu passt de bal met de wreef. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Fáez probeert de bal aan de voet te houden. Cía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 6:0

64e minuut.
Fernández Pertierra met een snelle inworp. Chilet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Peneda de bal onder controle te krijgen. Väisänen rent richting de bal. Väisänen geeft de bal voor. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gia Kiên geeft een hoge lob. Rywczak rent richting de bal. Rywczak passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Călinescu passt de bal met de wreef. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak speelt de bal door. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neila F.C. 16%, U.D. Puente de Hierro 84%.
Neila F.C. - U.D. Puente de Hierro 6:0