Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.D. Puente de Hierro Neila F.C.
Normal Tactiek def
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 36.5
waardeloos Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Prasnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal geeft de bal voor. Valencia Díaz kopt de bal weg. Civelek kan de bal niet met de borst controleren. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:1

9e minuut.
Peneda geeft de bal voor. Valencia Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia Díaz speelt de bal door. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek schiet op doel. Cía bokst de bal weg. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bisceglia passt de bal in één keer door. Rywczak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Azkoitia ... Strafschop! Azkoitia krijgt een gele kaart. Rywczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisceglia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:2

21e minuut.
Laing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valencia Díaz de bal. Valencia Díaz passt de bal met de wreef. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bisceglia passt de bal met de wreef. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia Díaz speelt de bal door. Civelek is nu in balbezit. Civelek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valencia Díaz met een sublieme pass. Daar is Civelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fáez is nu in balbezit. Civelek verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bisceglia onderschept slim de pass. Bisceglia met een sublieme pass. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:3

30e minuut.
Montoliú speelt de bal door. Areda is nu in balbezit. Rywczak verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek is nu in balbezit. Civelek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cía speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Laing de bal onder controle te krijgen. Bisceglia rent richting de bal. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Valencia Díaz is nu in balbezit. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:4

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valencia Díaz zal de hoekschop nemen. Guitart rent richting de bal. Rywczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:5

39e minuut.
Bisceglia is nu in balbezit. Bisceglia met een sublieme pass. Civelek is nu in balbezit. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rywczak rent richting de bal. Rywczak passt de bal in één keer door. Civelek kan de bal niet met de borst controleren. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fáez kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valencia Díaz neemt de hoekschop. Cía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rywczak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 80%, Neila F.C. 20%.
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:5

47e minuut.
Azkoitia is nu in balbezit. Rywczak onderschept slim de pass. Rywczak met een sublieme pass. Civelek rent richting de bal. Civelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bisceglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisceglia met een sublieme pass. Valencia Díaz speelt de bal door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cía trapt de bal weg. Prasnal kopt de bal weg. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Civelek is nu in balbezit. Civelek passt de bal in één keer door. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rywczak passt de bal zonder na te denken. Bisceglia rent richting de bal. Civelek rent richting de bal. Civelek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Butucea passt de bal in één keer door. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez is nu in balbezit. Bisceglia onderschept slim de pass. Bisceglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cía met een harde bal richting middenveld. Valencia Díaz kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek is nu in balbezit. Civelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Butucea verovert de bal door een tackle van achteren. Butucea met een sublieme pass. Civelek rent richting de bal. Civelek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Laing kopt de bal weg. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak passt de bal met de wreef. Civelek is nu in balbezit. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valencia Díaz met een sublieme pass. Civelek is nu in balbezit. Civelek passt de bal in één keer door. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rywczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bisceglia passt de bal met de wreef. Rywczak is nu in balbezit. Rywczak probeert naar een medespeler te passen. Civelek is nu in balbezit. Civelek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Valencia Díaz probeert de bal aan de voet te houden. Pino Zamorano rent richting de bal. Civelek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Civelek krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Valencia Díaz onderschept slim de pass. Daar is Valencia Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia Díaz passt de bal zonder na te denken. Civelek is nu in balbezit. Civelek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cía trapt de bal weg. Bisceglia kopt de bal weg. Rywczak probeert de bal aan de voet te houden. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Rywczak passt de bal in één keer door. Civelek rent richting de bal. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.D. Puente de Hierro 83%, Neila F.C. 17%.
U.D. Puente de Hierro - Neila F.C. 0:6